Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Píšete hezky, dokonce i hezky vypadáte.  Propagace přírodní krásy je fajn počin.    Lidé se rádi nechávají něčím inspirovat. :-)

0 0
možnosti
MP

jojo hezký článek, co teprv piercing ;-DR^

1 0
možnosti
PJ

Jaj, konečně ženská se zdravým náhledem na tuhle plnovyholovací a zasemalovací pitomost.

A přidám další odstrašující případ - před pár lety jsem někde potkal nepříliš atraktivní ženskou (dneska by jí bylo asi 55-60), který z kdovíjakýho důvodu chybělo obočí (jestli dlouhý roky vytrhávaný tak, že přestalo růst?) a tak ho měla VYTETOVANÝ!!! Navíc takovou tou divnou modrou barvou, jakou se tetovalo za komančů (vídáno u muklů atd.) a takovej divnej tvar, tenká křivá čára, sotva 3mm tlustá, no prostě hnus nonplusultra.

Jo a ještě za totáče pobíhala v Praze po ulicích taková mešuge ženština, jednak i dost výstředně oblečená, ale hlavně místo chlupů nad očima měla tlustou černou čárou malovaný "obočí" zvedající se od kořene nosu do půlky čela a pak zase zpět nad vnější koutky očí - na první pohled jak uprchlej klaun z cirkusu, jenže bez těch bílejch ploch kolem očí (a nos měla červenej nejspíš od rumu...).

2 0
možnosti
Foto

Linkové obočí se mi taky nelíbí, nicméně malá poznámka k tomu "vytetovanému": to si často nechávají dělat lidé(6eny i muži) po chemoterapii, kdy to přírodní chlupaté obočí sleze a vypadá to špatně...

0 0
možnosti
  • Počet článků 38
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1538x
Jsem ta, která se rozhodla své zážitky vnímat jako inspiraci pro pobavení svého okolí. Nechci jen stát v MHD a odpočítávat zastávky, ale chci v každé jízdě najít něco o co se budu moc podělit s vámi, čtenáři.

To je mým cílem i při vyprávění zážitků z dalšího cestování. Poznávám svět a neskutečně mě to baví.

 Podívejte se na moje stránky

@PZeniskova