Královská koruna a časy Morální reformy v poslanecké sněmovně PČR

Patrně nepatrně víte, že KRÁLOVSKÁ KORUNA je původně vlastně takový zesilovač energie sedmé čakry? Nevíte? Nenapadlo? Nevadí!

jak z psychoduchovní krize ven:-))

Psychoduchovní  krize jedince má své charakteristické projevy. Nejen politická ( obě souvisí)!

Například: 

Neschopnost najít smysl a cíl bytí, něco jak předporodní nepohodlí, nositel je neustále něčím rušen a neví jak a kam se vrtnout. 

Normální život  nestačí. Zvýšení platu platu potěší, zaplatí složenky, ale nevyřeší. Nikde niterně  člověka nebaví. Neváží se smyslového. Jen ten hlad a žízeň si užije, ale jinak prahne po "něčem...a neví po čem". 

Ztráta směru vlastní tekoucí a expandující identity(nějak nám svítilo velké slunce na cestu, ale zmizelo). Niterná  neurčitost , potřeba oddanosti něčemu, co přesahuje naše omezené, smyslové možnosti.  Například náboženství, sekty, "vesmírní nesmírní", změněné vědomí, různá poučování na duchovních seminářích, konstelace, terapie, astrologie, atp. Dle založení nastává rezonance a cesta.

Zamlžení vědomí kdo vlastně jsem , pocit bezvýchodnosti, labyrintu, neschopnost se pohnout k něčemu novému ....vlastně takový vyšší ,opakovaný návrat do období, kdy se cca tříleté děti ptají na všechno: Proč?

U tříletých dětí většinou přichází odpověď automaticky, pokud ne facka od asociálů, expanze vývoje jde lehce. Jak dravý program u pramene.

V psychoduchvním vývojovém  tápáni nikoliv. Člověk ztrácí motivaci vinit ostatní, že jsou příčinou jeho potíží. Nastává potíž jak udělat, aby v tomto stavu pacifikoval svědomí , zreguloval a přestal se obviňovat. 

Zbývá nalézt kořeny příčin proč co a jak bylo ,harmonizovat se a la minulost nezměníš. Tak se postav na nový práh a vykroč v dalším kole šroubovnice. Pokud se nacházíme  v takovém stavu, nezoufejme … právě se otvírá korunní čakra .

Co my na to?  Chce to naplnit se důvěrou a v hledání vytrvat …

 

A  malá exkurze, jak je psychoduchově zralý osobnostní obsah poslanecké sněmovny ČR ? 

Na stránkách www.http://www.ztohoven.com/ máme k nahlédnutí velmi výmluvnou tabulku, lze využít  celkem dobře na předběžnou anamnézu některých politických elit. Morální instance? Nebo jak?

Morální Reforma

Parlamentní inscenace o 223 lidech a 585 replikách

40. schůze Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky
účinkují: PS ČR, členové vlády, představitelé úřadu Prezidenta ČR, Prezident ČR, novináři
odesláno 585 SMS, přijato 561 SMS, nedoručeno 24 SMS
(časová osa pod schématem) : yep, yep, yep !

CO k tomu dodat? 

Spektrální trajekrorie duševního růstu a stagnací jednotlivců může být sledována a  šíří se

Od : "instinktivní reakce bez pocitu vlastní viny na stres. Tedy vina je zcela na straně stresoru" (to nám udělal blb ten a ten a my nic ).

Přes : "nadměrná reakce, přecitlivělost plus hyperaktivita , až žádný stres a strach ze stresu" (každý zná ta ječení, idiotské pokrytectví a vulgarismy)

Po: " fixní předsavy, které vedou k nutkání a nutkavým činům z pocitu vnitřní slabosti"(opět různá pokrytectví-nasazování masky).

Až k : " destrukce sebe anebo stresoru".   (alespoň zjevně verbálně, když už a tím k nakročení skutečně zlého činu. Destrukce pomocí paragrafů jako rekvizit, pokrytectví a zrady ).

 

za poslední čas jsme toho nevědomého , instinktivního zápasu od budování(maskování) po rozbíjení (situace je už nenapravitelná, takže změna anebo zničení), viděli na elitní politické scéně  dost a dost. Ani sem nemíním dávat odkazy. 

DOPORUČENÍ: Kdo chcete, spusťte si hru: "Parlamentní inscenace o 223 lidech a 585 replikách"  aneb Morální reforma  - jako segment doby

 

 

Autor: Hana ZemanovaHana | pondělí 11.6.2012 20:32 | karma článku: 8,92 | přečteno: 833x