Tak dneska mi tu blogerskou medaili nedajli

Mám však pro účastníky dnešního pražského slavnostního setkání dobrou zprávu – uděluji Vám všem milost!

Kdo mě alespoň trošku znáte, víte, jak jsem se těšila, že se dneska po delším čase opět sejdu se svými milými kolegyněmi a kolegy - blogery iDnes a se stejně milými adminy, kteří nad námi a našimi blogovými články spravedlivě bdí (když může být spánek spravedlivých, tak proč ne bdění, že jo).

Těšila jsem se, že bude příjemně a veselo. K veselí jsem chtěla například přispět tím, že při převzetí ocenění za druhé místo v anketě Bloger/blogerka roku místo děkovného proslovu zazpívám přítomným Ó, Velvary.

Mám však pro účastníky slavnostního setkání dobrou zprávu – uděluji Vám všem milost, nebo-li nezazpívám. Zdravotní okolnosti za mě rozhodly, že si potlesk a gratulace osobně nevychutnám, a ani já své ovace dnes v Praze nemůžu věnovat ostatním. Ani netušíte, jak je mi to líto. 

A víte co? Zakazuji si být smutná, budu věřit, že příští rok se budu moct dostavit, i kdybych skončila poslední, ale o to víc budu tleskat těm, kteří si první příčky zasloužili. Tak se těšte, protože fandit ostatním, to já umím ze všeho nejlíp!!!

Vaše Zdeňka Ortová

P.S. A protože se o mém citovém rozpoložení evidentně dozvěděl můj ibišek, tak mi zrovna dneska rozkvetl pro radost hned tuplovaně.

Ibišek a

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeňka Ortová | pátek 12.11.2021 16:34 | karma článku: 25,00 | přečteno: 666x