Domácí výroba impotentního manžela

Je všeobecně známo, že výběr zaručeně motivujících slov může na manžela i po mnoha společně prožitých letech působit jako afrodiziakum. Ale na druhé straně…

Nu… ale na druhé straně existují věty, jejichž častým či pravidelným vyslovením ve chvíli nejintimnější žena svého partnera zaručeně po mužné stránce okamžitě zneschopní. Někdy může jít o jinak naprosto nevinná slova, jindy o cílené neomalenosti. Ale, milé dámy, oboje je neomluvitelné.

A tak jsem zkusila načrtnout několik zakázaných vět, které žena, pokud není certifikovanou výrobkyní impotentního manžela, nesmí v intimním okamžiku v žádném případě vyslovit. A zapomeňme na zprofanované bolení hlavy. Abych to trošku zkonkretizovala, představte si třeba dnešní jarní večer a rodinu Jarolímkových. Doma panuje klid, nádobí od večeře je umyto i uklizeno, ložnice vyvětrána na příjemnou teplotu, paní Jana přichází z koupelny, uléhá na lůžko, manžel Václav se k ní s jednoznačným záměrem přitulí a najednou jeho milá řekne některou z těchto mužnosti zbavujících vět:

Panebóóóže, já jsem zapomněla koupit karfiól!

nebo

Víš, že tvoji rodiče to v našem věku už dávno nedělali?

nebo

„Lemple!“ Toho si nevšímej, to není na tebe, zase jsem si vzpomněla, jak náš Filip vloni neodmaturoval.

nebo

Uff, zlatý umělý oplodnění…

nebo

Nevěřím, že když jdete v hospodě na záchod, že se ti chlapi nesmějou.

nebo

Jéé, ani jsem ti nestačila říct, že k nám zítra přijede na 14 dní maminka.

nebo

Představ si, že naše Kamilka to s tím svým odredovaným Macháčkem už taky dělá.

nebo

Víš, že soused Fanda je už taky impotentní?

nebo

Jasně, malý vzrůstem, ale velký povahou. To už, Vašku, jinou výmluvu neznáš?

nebo

Ano, ano, áááno, Stando!

Věřím, že pánové mi v tuto chvíli dávají zapravdu. Avšak, děvčata, jestli vy jste teď na pochybách, zda tyto věty na vašeho manžela nemohou působit naopak pozitivně, tak jen do toho, honem některou z nich vyzkoušejte! A já zatím utíkám pryč, abyste mě nedohonily.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeňka Ortová | středa 27.3.2024 7:38 | karma článku: 29,67 | přečteno: 1413x