Desatero zcela nevhodných vánočních dárků pro manžela

Nemyslete si, že jen pánové mají potíže s vybíráním vánočního dárku pro partnerku. I my ženy občas šlápneme pěkně vedle.

Ačkoli jsme my ženy přesvědčeny, že dárky vybírat umíme, přesto se mnohé z nás pod voňavým vánočním jehličím nemůžou ohánět čistým štítem. Nebo si, děvčata, opravdu myslíte, že manžel začne zapalovat prskavky a zpívat „Nesem vám noviny“ s větším entuziasmem, když se mu z balíčku vyklube fádní župan a vy dodáte praktické vysvětlení: „To kdybys někdy musel do nemocnice.“? Vsadím se, že se váš partner už cestou na půlnoční začne zadýchávat, měřit si preventivně puls a na Boží hod si vsugeruje, že mu kornatí i kníry.

Měla bych pro vás jedno prostinké řešení. Porušte tradici a nenuťte rodinu, aby psala Ježíškovi. Stejně to jsou vesměs cynici, kteří víc než na svatou bytost věří na vaši peněženku. Naopak. Psát budete vy. Sestavte si svůj vlastní seznam a můžete ho nazvat nějak pregnantně, třeba: NEPODARUJEŠ! Do začátku vám zatím poskytnu impuls z vlastních zdrojů:

 

NEPODARUJEŠ

aneb desatero zcela nevhodných vánočních dárků

pro manžela

1) Turistická příručka: „Romantické toulání po supermarketech“

2) 12 párů ponožek z prodejní akce vše za 39,-

3) Zaplacené startovné do soutěže „Železný muž“

4) Sada voňavých mýdel ve tvaru africké fialky

5) Tričko s nápisem I AM MARRIED (Jsem ženatý)

6) Obrázek Arnolda Schwarzenegera a švihadlo

7) Album na výplatní pásky

8) Tonikum proti plešatění

9) Přihláška k večernímu studiu

10) Zarámovaná svatební fotografie vašich rodičů

 

Budu ráda, když do diskuze připojíte vlastní zkušenost s vánočním dárkem pro muže, který nepotěšil. Ale jen pro muže, protože blog o nevhodném dárku pro manželku bude zakrátko následovat!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Zdeňka Ortová | úterý 18.12.2018 8:08 | karma článku: 37,05 | přečteno: 5294x