Bloger Michal Pohanka mi zničil dobrou pověst

Jak je známo a staletími prověřeno, žena má dobrou pověst jenom jednu. Já jsem o tu svoji přišla včera, když vyšel blog s názvem: Vyspal jsem se s blogerkou Zdeňkou Ortovou.

Milí čtenáři,

pochopte, že o tohle jsem vás nemohla ošidit. Když jsem včera rozklikla seznam čerstvých blogů a pomalu jsem se zaujetím posunovala šipku dolů po nových příspěvcích, tak jsem ze zvyku jen tak jedním očkem zakormidlovala do redakčního výběru nejzajímavějších článků, které jsou tradičně umístěny v pravé části webové stránky, a zaregistrovala jsem zbrusu nový příspěvek mého oblíbeného blogera Michala Pohanky. V tom okamžiku jsem však vyvalila oči jako Hurvajz, když ho geniálně vodil loutkoherec Milan Klásek a spadla jsem bradou do klávesnice. Nadpis jeho blogu totiž zněl: „Vyspal jsem se s blogerkou Zdeňkou Ortovou.“

To víte, orosila jsem se notně. Protože, jak je známo a staletími prověřeno, žena má dobrou pověst jenom jednu. Historicky vzato to není zase tak dávno, kdy nezadaná žena nemohla ani na minutu zůstat s mužem sama v jedné místnosti, aniž by se s ní jako kompenzaci za to, že ji tímto právě pošramotil pověst, nemusel oženit. A stejně tak není dnešním dnům vzdálená ani doba, kdy si zamilovaný pár začal tykat až o svatební noci. Koneckonců, vždyť i já jsem v tanečních byla svědkem situace, kdy dívce při mazurce vykouklo z pod šatů kombiné a její dobrá pověst byla rázem v čudu.

A jako další mě hned napadlo: ježišmarjá, snad si ten nadpis nepřečtou děti z naší knihovny. Víte, jak bych u puberťáků stoupla v ceně?

Nu, nedá se nic dělat, už se stalo. Michal Pohanka je skvělý bloger s velkým smyslem pro humor a recesi, tak je teď na mně, abych se k jeho slovům postavila čelem, vše uvedla na pravou míru a konečně přiznala: ano, vyspala jsem se s Michalem Pohankou. Zapřít to nemůžu, protože je to i fotograficky zdokumentováno:

Krásný víkend i další dny vám přeje vaše momentálně veselá

Zdeňka Ortová

Autor: Zdeňka Ortová | sobota 14.9.2019 8:07 | karma článku: 38,95 | přečteno: 3204x