Žádost o vyhození pana Kazmy z pořadu One Man Show

Dnes jsem poslal zaměstanavateli pana Kazmy e-mail, kde žádám jeho zaměstanavatele, aby toho člověka vyhodili a už mu nedali další možnost spolupráce. Veřejnost bych chtěl varovat, že pokud někdy dostanete nabídku do podobného typu pořadu a bude to chtít risknout, tak si určitě vezměte svou vlastní kameru a natočte si to celé také na vlastní záznamové zařízení. U tohoto člověka Kazmy jsem se totiž setkal dokonce s tím, že obrazový a zvukový sestříhal a zpřeházel tak, že tam vycházejí věty, které jsem vůbec neřekl.

Text e-mailu uvádím zde: 

Vážená redakce,


 
Před pár dny jsem dostal nabídku od pana Kazmy ohledně vystoupení v pořadu One Man Show.
Nabídku jsem zvažoval a rozhodl jsem se ji příjmout s tím, že se ve slovním projevu zaměřím obecně na problematiku domácího násilí, vzal jsem si třeba sebou letáček od společnosti Rosa zabývající se domácím násilím: http://www.rosa-os.cz, také jsem plánoval vytisknout a pojednat o tom, jaké jsou druhy domácího násilí ( psychické, sociální, ekonomické, fyzické atd. ), jaká jsou specifika atd, přičemž jsem samozřejmě počítal s tím, že pan Kazma se bude snažit to případně zlehčovat nebo bude přidávat nějaké humorné prvky, ale říkal jsem si, že pokud se budu držet tématu domácího násilí, nezbyde mu, než tam aspoň nějakou část dát a tak se mi podaří, aby se toto téma, které tíží společnost, mohlo více medializovat.
 
Nicméně to, co ten člověk sestříhal je hluboko pod mou nejhroznější představu, ten člověk šel dokonce tak daleko, že úmyslně sestříhal a zpřeházel zvukový a obrazový záznam tak, že to vypadá jakoby v jedné chvíli říkám, že jsem měl něco intimního s paní Bartošovou hlavně když byla opilá. Nic takového jsem vůbec neříkal a dobře si pamatuji, že na toto téma jsem jen opakoval, že k těmto intimním věcem se nebudu vyjadřovat. Takové ubožácké chování tohoto člověka jsem opravdu nečekal a žádám, aby jste s tímto člověkem ukončili spolupráci a už nikdy mu nedali žádnou další možnost spolupráce a nabídli toto jinému člověku, který jedná čestně a ctí aspoň základní pravidla slušnosti.
 
Děkuji
S pozdravem
 
Zdeněk Macura

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Macura | středa 24.7.2013 1:15 | karma článku: 40,35 | přečteno: 33433x