Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Trestni oznameni na pana Rychtare - nebezpecne pronasledovani

Vazeny policejni sbore,Nalehave Vam timto podavam trestni oznameni na pana Josefa Rychtare ohledne nebezpecneho pronasledovani vuci Ivete Bartosove.Vim jiz nejmene o dvou zrejmych skutcich. Jednak podal nesmyslne trestni oznameni na me jako na udajneho unosce. Pred dvema dny vsak Iveta Bartosova panu Rychtarovi volala a ten hovor byl zverejnen. Z neho je naprosto jasne, ze pan Rychtar dobre vedel, ze pani Bartosova odesla od neho dobrovolne, snazil se ji udobrovat a privest na svou stranu, rekl napriklad: Ja ti to odpustim atd. Jestlize ale vedel, ze pani Bartosova odesla dobrovolne a presto podal na me trestni oznameni na unos, zneuzil instituce policie, aby tak primo ci neprimo kontaktoval nebo zastrasoval Ivetu Bartosovou nebo ji nutil k nejakym ukonum a take podle meho nazoru naplnil skutkovou podstatu trestneho cinu nebezpecneho pronasledovani. Nebezpecne pronasledovani totiz znamena take ucelove podavani ruznych podani na uradech s cilem obet domaciho nasili zastrasovat, primo ci neprimo kontaktovat nebo nutit k nejakym ukonum.

Dale uvadim, ze jsem se dozvedel, ze pan Rychtar bez meho svoleni vnikl do meho domu i se svym synem a dalsim clovekem, tento akt je take naplnenim skutkove podstaty trestneho cinu nebezpecneho pronasledovani.
Jako dalsi uz mene zavazne prvky vidim napriklad upornou snahu pana Rychtare kontaktovat rodinu Ivety Bartosove s cilem psychologicky tlacit na pani Bartosovou, aby se vratila k agresorovi, coz je dalsi typicky znak agresoru domaciho nasili, kdyz jim utece jejich obet.
Pani Bartosova se pana Rychtare boji, boji se aby nezjistil, kde se nachazi, ma take fobii z policie, nebot ma s ni velmi negatovni zkusenosti. Jak mi totiz vypravela, jiz nekolikrat ji volala na pomoc, ale pracovnici policie ji vyslychali ve stejne mistnosti, kde se take nachazel pan Rychtar a jak znamo v takovem pripade se obeti domaciho nasili boji vypovidat proti agresorovi. Policejni pracovnici tak porusili nekolikrat predpisy, ktere zadaji statni organizace proti domacimu nasili a nevyslychali Ivetu Bartosovou v jine mistnosti kdyz je volala o pomoc. Pan Rychtar pry po prihodu policie vzdy rekne, "podivejte Iveta je v poradku" a Iveta se pak boji proti nemu mluvit.
Tyto aktivity pana Rychtare Ivetu Bartosovou znacne stresuji, zpusobuji strach a nespavost, coz ma negativni vliv na jeji zdravi, jak bylo napriklad citit z telefonniho hovoru. Prosim abyste neprodlene zasahli a zabranili dalsim aktivitam pana Rychtare Ivetu Bartosovou pronasledovat ci ji jakym koliv zpusobem kontaktovat a to vcetne pouzivani ruznych prostredniku jako mohou byt pripadne redaktori z ruznych medii.
Dale timto zadam policejni reditelstvi, aby ucinilo ucinne opatreni a povinne zavedlo kazdy rok skoleni pro vsechny pracovniky policie, aby si pripominali zaludnosti trestneho cinu domaciho nasili a nebezpecneho pronasledovani, jako jsou, ze agresor dokaze delat srdceryvne sceny, kdy dokonce mu tecou slzy, on sam se stavi do role obeti a obvinuje obet, citove naleha a mnoho dalsich prekvapivych znaku
Take zadam policejni reditelstvi, aby ucinilo ucinne opatreni v pripade, kdyz nekdo podava trestni oznameno na unos, aby se nejprve overilo, jestli nahodou nejde jen o ucelovy tah agresora domaciho nasili vuci obeti, ktera od nej utekla, aby ji jen zastrasil. Napriklad v mem pripade stacilo kontaktovat telefonniho operatora a tak zjistit obsah hovoru, ze kterych je naprosto jasne, ze Iveta Bartosova me zadala o pomoc. Jak znamo obeti domaciho nasili se agresora boji a chteji obvykle utect velmi rychle, nekde hodne daleko, aby ji dotycny agresor nemohl najit.
Verim ve skutecny profesionalni pristup policie.
Tento e-mail preposilam na policejni stanici v Uhrinevsi, na kterou mam e-.mailovou adresu, ti to pravdepodobne predaji jinym kriminalistum.
S pozdravem
Zdenek Macura

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Macura | úterý 9.7.2013 10:33 | karma článku: 21,20 | přečteno: 3513x
  • Další články autora

Zdeněk Macura

Otázka: Je premiér Fiala psychopat, který chce jaderný konflikt ?

Poslední dobou přemýšlím nad jedním paradoxem. Nemalá část politiků, nejen v Čechách nevyjadřuje vůbec žádnou lítost nad statisíci mrtvými Ukrajinců a Rusů. To je právě jeden ze základních znaků psychopatů, totální absence empatie

17.4.2024 v 16:11 | Karma: 32,66 | Přečteno: 1090x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Žádost o pravidelné týdenní reporty práce prezidenta

Dnes jsem zaslal novému panu prezidentu žádost o pravidelné týdenní reporty ohledně jeho práce formou emailů. Věřím, že kromě mé občanské povinosti chodit k volbám a platit daně, mám povinnost také kontrolovat práci politiků.

10.3.2023 v 13:11 | Karma: 14,67 | Přečteno: 411x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Zaslal jsem všem poslancům výtku za neplnění základních poviností a návod k nápravě

Zjistil jsem, že všichni poslanci, bez vyjímky, nedbají svých základních povinností ohledně údržby zákonů. Zaslal jsem tedy všem výtku a konkrétní body, které požaduji aby všíchni dojednoho začali plnit.

8.6.2020 v 8:37 | Karma: 20,58 | Přečteno: 768x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Díky primátoru Hřibu se ukázalo, že Rudá Armáda si zaslouží daleko větší uznání a dík

Primátor Prahy Hřib se nedávno vyjádřil, že hlavní zásluhu na osvobození Prahy nemá Rudá Armáda, ale Pražané. Takové vyjádření vyvolalo mnohé oponující reakce. A to včetně té mé.

12.5.2020 v 12:36 | Karma: 43,41 | Přečteno: 2445x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Primátore Hřibe, hlavní zásluhu za osvobození Prahy měla Rudá Armadá ne Pražané

Před časem jsem zaregistroval, že primátor Hřib řekl veřejně tuto větu: "Hlavní zásluhu na osvobození Prahy nemá Rudá Armáda, ale Pražané." Nechtělo se mi to věřit a tak jsem mu napsal přes messanger.

8.5.2020 v 10:43 | Karma: 35,54 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

18. května 2024  12:02

Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Přežil jsem rakovinu, jsem spokojený, říká Kajínek. A trvá na obnově procesu

23. května 2024

Premium Nejznámějšímu českému vězni Jiřímu Kajínkovi dnes vyprší sedmiletá podmínka, kterou dostal spolu s...

Blackface! Ne, jen mast na uhry. Škola v Kalifornii vyhodila žáky, teď jim zaplatí

23. května 2024

Premium Mlýn války proti „systémovému rasismu“ a cynismus školy semlel i studenty, kteří se v roce 2014...

Překvapivé oznámení. Volby budou už 4. července, oznámil britský premiér

22. května 2024  19:05,  aktualizováno  20:58

Britský premiér Rishi Sunak oznámil, že parlamentní volby v ostrovní zemi se uskuteční už 4....

Loď při smrtelné srážce na Dunaji řídil Čech. Soud mu zakázal opustit bydliště

22. května 2024  20:13,  aktualizováno  20:32

Kapitán výletní lodi, která v sobotu na Dunaji narazila do motorového člunu, je podle MTI Čech...

Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA
Rozdáváme tělové mléko Kind od Mádara ZDARMA

Kosmetiku Mádara určitě od nás už znáte – potkat jste je mohli veletrhu FOR KIDS v Praze nebo také v nedávném v uživatelském testování, kde jsme...

  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 2623x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik