Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Ivan Bartoš nepřímo podporuje znásilňování žen a dívek aneb kdo je Tommy Robinson

Možná titulek zní jako příliš tvrdé obvinění, ale ukážu Vám logickou posloupnost, z které to jasně vyplývá a ukazujíce na obrovskou morální díru předsedy pirátu Ivana Bartoše.

Minulý pátek měl Tommy Robinson vystoupit na přednášce o rodině někde v prostorách Českého parlamentu. Ale nejen on, spoustu dalších přednášejích. Prostě měl tam být jeden z mnoha.

A na poslední chvíli se to celé zrušilo právě kvůli němu. Kdo je ten Tommy Robinson ?

Jeho odpůrci Vám řeknou toto:

Vyjmenují Vám tyto přestupky:

2005 - 2010 - 2011 napadení, vytržnosti

2009 - podvod s hypotékou - asi uvedl lepší finananční situaci něž skutečně měl

2013 - použití pasu jiné osoby

2017,2018 - porušení nějakých pravidel při natáčení při soudních přelíčeních, obvinění z roku 2018 se ukázalo jako lživé, zastal se ho také syn Donalda Trumpa a spoustu dalších lidí.

Dovolím si dodat, že Britská justice a policie už dávno vykazuje velkou zkorumpovanost a podvodnost a zrádcovství vůči nejslábším, takže u každého obvinění na Tommy Robinsona se můžeme oprávněně a s pochybnostmi ptát: Kdoví jak to bylo?

Jako důkaz uvádím titulek, který ukazuje jak dlouho úřady a policie tutlaly zlo vůči nejslabším, dívkám a ženám. Nebo příklad našeho občana, který byl ubit řetězi třemi mladíky k smrti, kdy bezbranně ležel na zemi, soud řekl, že ti mladíci se jenom bránili a propustil je. Náš ministr zahraničí tehdy apeloval na Britskou stranu za zjevnou nespravedlnost, ale úplně se mu vysmáli. 

Daily Mirror se odvážil napsat pravdu o 1400 zrazených dívkách, které byly znásilněné a policie a úřady mlčely.

Pak ješte odpůrci Tommy Robinsona uvádějí, že kdysi založil English defence league organizaci a byl ve dvou pochybných stranách, ale už neuvádějí, že sám z těch organizací vystoupil, protože byly pochybné.

A co říkají jeho příznivci: Že bojuje za to, aby byla odhalena pravá tvář islámu, která není slučitelná s Evropským chápáním práva a svobod a bojuje za ochranu dívek před pakistanskými gangy. Příklad: Všude v muslimských zemích je  nelegalní kritizovat Mohameda, většinou hrozí smrt nebo vězení. A když se vezme v potaz, že Mohamed, hlásá, že muži mají bít ženy, když neposlouchají, nebo že uloupená neveřící žena může být znásilněna a je jedno jestli je vdaná, pak zákaz kritiky Mohameda vyznívá víc než bizardně. Těch kontroverzních věcí, přímo nemorálních, je v Koránu hodně a tak není divu, že se najdou lidi, co si dovolí kritiku. V Anglii však islamisti dělají průvody, kdy žádají popravu těch, co to kritizují, ale policie jim nic neudělá. Samozřejmě i v Bibli nebo jiných naboženských knihách najdete nemorálnosti a  kontroverze, ale můžete to nahlas kritizovat a máte na to právo, když Vám něco z toho vadí. Většinou to ale nikdo nekritizuje, protože ty konkroverze stejně nikdo 2000 let neuplatňuje ani v židovství a už vůbec ne v křesťanství. To se  ale nedá říct o islámu. V 17 zemích mají trest smrti za odpadlictví a za kritiku Mohameda. V ostatních jen vězení. 

A to samozřejmě mnoho lidí popuzuje s ohledem na to, že speciálně úřady a policie v Anglii jsou k tomu nesmírně benevoletní. Je úplně normální v Británii, že narazíte na stoleček s islámskou literaturou a hlásají tam smrt opdadlíkům od islámu. Zabalí to do pěkných slov, ale není to nic jiného než vyhrožování smrti nevinným lidem, nenávist vůči určité skupině obyvatel. Sám jsem toho byl svědkem. Myslite, že policie přijde a stoleček jim zabaví ? V žádném případě. Proto se už začíná říkat místo Británie: Britanistán.

A nejhorší samozřejmě je ten problém se zneužitými, znásilněnými a zavražděnými dívkami. To je obrovské téma, jenže právě v Británii je nesmírný strach o tom mluvit. To si například částečně dovolila Sarah Champion, členka parlamentu za laboristy a okamžitě začala dostávat za tento článek vyhrůžky smrti. Jasně říkala, že to dělají Pakistánci na bílých dívkách. Dál si neodvážila jít. Má strach. Jenže je tu ještě jeden člověk, který se odvážil jít dál a dává do souvislosti islám a tak mluví celou pravdu: A to je Tommy Robinson

Členka britského parlamentu, jedna z mála má odvahu, otevřeně přiznat, že ty znásilnění dělají Pakistánci na Angličankách. Dostává za to vyhrůžky smrti.

Celá ta záležitost se dá částečně přirovnat problému se sexuálním zneužíváním v katolické církvi. Nedělejme si iluze, to tam jistě probíhalo po staletí. Kdysi jsem četl článek ze začátku minulého století o tom, jak v nějakém řádu byly jeptišky znásilňované a když novinář napsal o tom článek, okamžitě byl pronásledován a někteří podobní byli také zabiti. Až v poslední době se podařilo obětem to vytáhnout na světlo. S čím to souviselo: Jednoznačně se systémem, který katolická církev má, držela si po staletí jakýsi status nedotknutelnosti a svatosti a nikdo si ji nedovolil obvinit. Ti, co na to poukázali byli pronásledování jednak těmi, co to sami dělali a také těmi, co potřebovali, aby si ta církev udržela co největší moc a společenský kredit.

A velmi podobná věc se nyní děje s islámem v Británii. Tommy  Robinson je jediný aktivista, který jde tak daleko, že jasně ukazuje, že ty znásilňovací gangy souvisí s islámem. Mohamed totiž jasně říká, že toto je povoleno. V muslimských komunitách jsou pěstované předsudky a opovržení vůči nevěřícím a nevěřící ženy běžně dostávají nálepky: prostitutky. Mohamed je považován za nejmorálnějšího člověka, kterého kdy Bůh na zem poslal a nikdo jiný ani v budoucnu nemůže být morálnější než Mohamed. To je základní islámské dogma, jehož zpochybnění je nepřijatelné a trestá se. A jestli tento údajně nejmorálnější člověk říká, že je v pořádku znásilnit nevěřící ženu, přestože je třeba vdaná, pak je úplně jasné s čím to pakistánské znásilňování souvisí. 

A tato pravda nesmírně vadí islamistům, protože když si to společnost uvědomí, pak jejich společenský kredit velmi poklesne, lidi od té víry budou odcházet, sníží se jejich moc, není vyloučeno, že mnohé mešity budou uzavřeny, jak se nedávno stalo třeba v Rakousku.

Proro islamisti dělají maximum, aby toho jediné hlasitého Tommy Robinsona  umlčeli za každou cenu. Nejen že připomínají jeho konkroverzní minulost ( která ale nijak nezmenšuje problém znásilnění dívek ) , ale vymýšlejí si i lži, že vybízí k násilí, co je zjevná lež, za co by šel hned do vězení. Islamisti mají takovou moc a jdou tak daleko, že si zjednávají osobní schůzky přímo s facebookem a googlem a tlačí na ně, aby Robinsona vymazali, což se jim v poslední době podařilo. Níže uvádím příklad , jak islamista Mohammed Shadiq se chlubí, že měl osobní schůzku s Facebookem a donutil je k tomu, aby ho vymazali. Lže tam o násilí vůči muslimům, které se v Británii vůbec neděje.

Islamista Mohammed Shafiq se veřejně chlubí ve svém tweetu, že měl schůzku s facebookem aby vymazali Tommy Robinsona

Prostě z mého hlediska má Tommy Robinson důležitou roli a jeho prohřežky z minulosti jen ukazují, jak moc špatně je na tom Britská společnost. Že se nenajde ani jeden člověk bez problémové minuosti, který by hlasitě věřejně poukazoval na problém islámu v souvislosti se znásilňováním a vražděním žen a dívek. Kdyby takoví jiní lidé byli, kteří by za to bojovali, o Tommy Robinsonovi bychom se ani nedozvěděli. A když se nikdo jiný nenajde, buďme rádi aspoň za toho Robinsona. Nejde přece o tom, kým je pravda o zlu odhalena, ale že je odhalena.

A tohle si zřejmě pan předseda pirátů Ivan Bartoš neuvědomuje a na svém facebooku přispěl k tomu, aby i my jsme umlčovali toho, kdo se nebojí o tom mluvit. Jenže co to bude mít za následek ? Znásilňování a vraždění dívek bude pokračovat dál jen o něco rafinovanějším způsobem. Ten problém se nevyřeší do té doby, než se jasně ukáže, že příčina je kult "nejvíce morálního člověka" Mohameda a nic jiného. Podobně jako u katolíků kult nedotknutelné "Svaté církve". Pan Bartoš tak nedělá nic jiného, než podporuje další znásilňování žen: Pane Bartoši, jak by se situace těch dívek zhoršila , kdyby pan Robinson vystoupil v parlamentu ? Nebo Vám  záleží víc na tom, aby jste vypadal dobře v očích islamistů, zkorumpované britské politické reprezentace a zkorumpovaných britských médií, než na tom, aby už žádná nevěřící žena nebyla znásilněna díky kultu Mohameda ? Jestli Vám záleží víc na tom druhém, jste u mě ta nejhorší morální špína, horší než islamisti.

Autor: Zdeněk Macura | středa 10.4.2019 12:06 | karma článku: 30,89 | přečteno: 1317x
  • Další články autora

Zdeněk Macura

Otázka: Je premiér Fiala psychopat, který chce jaderný konflikt ?

Poslední dobou přemýšlím nad jedním paradoxem. Nemalá část politiků, nejen v Čechách nevyjadřuje vůbec žádnou lítost nad statisíci mrtvými Ukrajinců a Rusů. To je právě jeden ze základních znaků psychopatů, totální absence empatie

17.4.2024 v 16:11 | Karma: 32,66 | Přečteno: 1078x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Žádost o pravidelné týdenní reporty práce prezidenta

Dnes jsem zaslal novému panu prezidentu žádost o pravidelné týdenní reporty ohledně jeho práce formou emailů. Věřím, že kromě mé občanské povinosti chodit k volbám a platit daně, mám povinnost také kontrolovat práci politiků.

10.3.2023 v 13:11 | Karma: 14,67 | Přečteno: 409x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Zaslal jsem všem poslancům výtku za neplnění základních poviností a návod k nápravě

Zjistil jsem, že všichni poslanci, bez vyjímky, nedbají svých základních povinností ohledně údržby zákonů. Zaslal jsem tedy všem výtku a konkrétní body, které požaduji aby všíchni dojednoho začali plnit.

8.6.2020 v 8:37 | Karma: 20,58 | Přečteno: 767x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Díky primátoru Hřibu se ukázalo, že Rudá Armáda si zaslouží daleko větší uznání a dík

Primátor Prahy Hřib se nedávno vyjádřil, že hlavní zásluhu na osvobození Prahy nemá Rudá Armáda, ale Pražané. Takové vyjádření vyvolalo mnohé oponující reakce. A to včetně té mé.

12.5.2020 v 12:36 | Karma: 43,41 | Přečteno: 2444x | Diskuse| Politika

Zdeněk Macura

Primátore Hřibe, hlavní zásluhu za osvobození Prahy měla Rudá Armadá ne Pražané

Před časem jsem zaregistroval, že primátor Hřib řekl veřejně tuto větu: "Hlavní zásluhu na osvobození Prahy nemá Rudá Armáda, ale Pražané." Nechtělo se mi to věřit a tak jsem mu napsal přes messanger.

8.5.2020 v 10:43 | Karma: 35,54 | Přečteno: 1143x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

Von der Leyenová s kampaní navštívila Prahu, na Národní třídě čepovala pivo

30. dubna 2024  17:58,  aktualizováno  21:38

Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová v souvislosti s předvolební kampaní Evropské...

Na čarodějnice padaly teplotní rekordy. Ve Žďáře od vatry vzplála tráva

30. dubna 2024  18:41,  aktualizováno  21:28

V poslední den měsíce dubna se na řadě míst koná tradiční pálení čarodějnic. Středočeský kraj však...

Češi chtěli odříznout proruského Ukrajince, zastání našel na Slovensku

30. dubna 2024  20:56

Proruský ukrajinský politik a podnikatel Arťom Marčevskij, kterého česká vláda minulý měsíc...

Měli „rozjasnit každodenní život v boji“. Pávi vyvolali smršť nadávek na Putina

30. dubna 2024  20:55

Vedení zoologické zahrady v ruském Lipecku dostalo podivný nápad se taky nějakým způsobem zapojit...

  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik