Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ďakujem za vaše články. Ste odvážny muž, ktorý sa nebojí poukázať na koreň problému napriek obrovskému odporu zo strany ľaviciarov a slniečkárov.

2 0
možnosti

Bloger má právo svobodně vyjadřovat své názory. Nesmí však při tom neoprávněně zasahovat do práv třetích osob, např. poškozovat jejich dobré jméno nebo zasahovat do jejich soukromí.

Bloger nesmí zveřejňovat informace nepravdivé, polopravdivé, neúplné nebo takové, jejichž pravdivost si nemohl dostatečně ověřit, zvláště pokud by mohly poškodit jiné osoby nebo skupiny osob, vyvolávat nebo eskalovat nenávistné nálady vůči jednotlivcům nebo skupinám osob.

Pokud bloger uveřejní chybnou nebo neúplnou informaci, je povinen uvést ji v článku na pravou míru.

Zdroj: https://info.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=30939

0 0
možnosti

Ano soulasím, zejména u pana Tommy Robinsona je to poškozování jeho dobrého jména v obrovském rozsahu. Běžně a to dokonce idnes a další média o něm říkají , že je pravicový extemista a nikdy to nedokáží tím, že by citovali nějaké jeho proklamace z nedávné doby , které hlásá. On totiž nehlásá nic, co by občas neřekl skoro každý evropský politik. Jedná se o hrubé poškozování dobrého jména tohoto člověka.

1 0
možnosti

Připomnělo mi to ten dětskej vtip o logice: "Máš akvárko? Ne. Tak jsi teplej"

Jen je to delší a ještě míň logický.

1 0
možnosti
Foto

Titulek je stupidní lež, dál nemělo smysl číst...

0 3
možnosti

Umět se vyjádřit jen k titulku, neumět přečíst článek a ještě se tím zajít pochlubit do diskuze svědčí o prudkém intelektu.

0 0
možnosti

Zvracena logika. Vystoupim-li z jakehokoliv duvodu proti nekomu, kdo jako jednu z cinnosti ma boj proti zlu X, neznamena to, ze zlo X schvaluji.

Jinymi slovy - napisu-li, ze Macura napsal v titulku blbosti, neznamena ze schvaluji domaci nasili, coz je vec, o ktere Macura prohlasil, ze proti ni bojuje.

Pro Vas a Vasi "logiku" Rv

1 0
možnosti

Souhlasím, pokud je to z jakéhokoliv důvodu, ale pan Robinson chtěl vystoupit na téma znásilňovaných dívek, a tady existuje pouze jediný důvod, proč by měl být Robinson umlčen: Pokud prokazatelně hrozí, že se zhorší situace těch obětí. Ptal jsem třikrát pana Bartoše, jak by mohlo vystoupení pana Robinsona zhoršit situaci obětí. Neodpověděl a tak mám za to, že jeho motivace nebyla udělat vše proto, aby už žádná dívka nebyla znásilněna kvůli nečinnosti úřadů, ale přesně opak. Mé hodnocení je přísné, ale jestli se má s něčím pohnout, jinak to nejde.

0 1
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 32,66
  • Průměrná čtenost 4363x
Jmenuji se Zdeněk Macura. Vystudoval jsem Univerzitu Palackého v Olomouci, obor aplikovaná Fyzika. Navrhuji a vyrábím wifi teploměry: www.brrr.cz

Seznam rubrik