Buzerace za účelem ochrany je v našem zájmu, a jestli ne!!!

Buřičský spis za účelem změny v chápání hodnot, především svobody a za účelem možnosti zpřístupnění kvalitnějšího předškolního vzdělávání širším vrstvám populace. Reakce na Vládní návrhZÁKONA  o poskytování služby péče o dítě v dětské skupině a o změně souvisejících zákonů,který je tak chytrý proto, aby stát získal víc na daních.  

Vážení  a milé,

píši jakožto rodič lesních dcerek, které jsou úžasně samostatné a téměř bez nemocí jak v zimě, tak v létě. To, že se regulační hygienické úřady snažili zadusit nově vznikající výchovné zařízení, do kterého chodily a jedna ještě chodí, mé dcery, a nechaly je existovat po zkušenostech na místě, mi přišlo celkem jasné, protože jsem pracoval tehdy ve státní správě, a po třech letech snahy zlepšit stav věcí veřejných omezením plýtvání prostředků a důsledným dodržováním pracovních požadavků, jsem byl převálcován milosrdenstvím a okrádáním Evropské Unie i Českého státu v  zájmu privileovaných příjemců dotace a nucen vedoucími pracovníky podvádět bezúplatně, jsem skončil na rok v pracovní neschopnosti s psychickými problémy, které se se mnou dále táhnou.

Dovolte mi pokusit se zde popsat základní nepochopení zákonů státní výkonné moci. Co vám je k.rva do toho. My chceme zdravý, sebevědomý,  milý, hodný, živý, láskyplný, citlivý a inteligentní děti. A děti, kterým se s láskou slouží v přírodě, k tomu mají blíže než děti zavřené ve vydýchaných přesvětlených prostorech staveb z odpadního popílku elektráren, téměř světélkujících, za přítomnosti kvalifikovaných učitelek, které svou práce za 70Kč/hodinu nenávidí, už proto, že je to na píchu placené. Taky proto že na ně dopadají všecky ty strasti, které přecházejí z rodičl na děti a děti mají potom nemoce a duševní potíže, na čemž se živí zase jiní, kteří je kvalifikovaně léčí. Proč mají ti, kteří se starají o nejcenější budoucnost státem nařízené platy nedosahující mzdy uklízečky v soukromé sféře? Naštvaná učitelka, která živoří, musí být zároveň aňděl, aby se chovala k dětem hezky. A aňdělům dáte nejnižší platy? 

Máte strach, protože kdyby se k sobě všichni chovali slušně, tak by tzv. law enforcers nebyo zapotřebí. Máte o sebe strach. Zákonodárci i vaši poskoci. Věříte, že láska vzniká strachem o někoho, nebo je vám láska u rodidel. Láska je ve vás a láska strach překonává.

Přestaňte svobodné omezovat a třeba vás to osvobodí. Podporu od vás nikdo nežádá, ale proč musíte dobré omezovat? I po tom, co výzkumy pedagogické fakulty bylo zjištěno, že děti v lesních školkách jsou méně nemocné, jsou bystré a klidné. 

Ty nahoře můžeme změnit jedině odzdola.

Kdo nám s tím chcete pomoci kontaktujte mě zdenek.hert@gmail.com.

Zdeněk za lesní děti!

   

Autor: Zdeněk Heřt | úterý 15.7.2014 14:00 | karma článku: 14,43 | přečteno: 635x