Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

§ XY - Provaz !! Pro Nagyovou - Nečasovou !

I  takový  je  hlas  lidu, jehož  volání   lze  slyšet  z  diskuzních  příspěvků  pod  nekonečným  lidovým  bulvárním  serialem  " Sabotážní  skupina  Nagyová  a  spol.", který  na  svých  stránkách  pravidelně  před  volbami  uveřejňuju  zdejší  bulvár  iDnes. Dnešní  díl  pojednává  o  tom, že  do  zločineckého  spiknutí  byla  zatažena  i  asistenka  býválé  ředitelky  Nagyové. Na  její  pokyn  sledovala  údajnou  mileneckou  dvojici  dvou  bezvýznamných  zaměstnanců  Úřadu  vlády. Dozvídáme  se, že  sledování  nebylo  jednoduché  pro  děsně  vysoké  zdi  a  asistentka  byla  maskována  šátkem  od  Marie.( Jaké  Marie? Zde  bude  vyšetřování  ještě  probíhat  a  další  spiklenec  bude  vypátrán  a  spravedlivě  potrestán)

Odkaz  na  článek  nedávám, je  to  zbytečné. Je  úplně  o  ničem  a  mlátí  jen  prázdnou  slámu. V  některých  novinách  to  mají  složité, povinnost  musí  být  splněna, lidový  seriál  na  pokračování  je  dlouhý   a  něco  se  každý  den  napsat  musí. Článek  má  jen  jednu  zajímavost. Vlastně  to  moc  zajímavé  není, děje  se  to  již  od  začátku. Zcela  samozřejmě  se  citují  pasáže  z  vyšetřovacího  spisu  policie, jako  kdyby  to  byl  nějaký  veřejně  přístupný  zdroj.

Celá  uměle  nafouklá  bublina  se  musí  dlouhodobě  udržovat  a  tak  informace  citované  přímo  ze  spisů  vyšetřovatele  nejsou  problém. Problém  nebylo  ani  veřejné  odvysílání  zatýkání  Nagyové, tím  byli  nasyceni "spavedlivě  ozhořčení  občané"  už  před  nedávnem. Co  na  tom, že  to  bylo  protizákonné  a  Šlachtova  UOOZ  byla  potrestána  pokutou  šedesáti  tisíc  za  veřejné  odvysílání  záběrů  se  zatýkání. Pokutu  samozřejmě  zaplatí  daňový  poplatník, stejně  jako  celou  soukromou  Ištvánovu  Nagy -show...

Celá  nekonečná  mediální  bublina  dospěla  až  do  fáze, kdy  státní  zástupce  zavhl  všechna  předešlá  obvinění  a  našel  v  zákonníku  kouzelné  slovo  sabotáž. SABOTÁŽ, jak  krásně  to  zní, to  je  to  nejlepší  mediální  slovo, které  vzbuzuje  ty  správné  emoce. Ti  jednodušší  soudci  z  lidu  už  mají  jasno,  hned  volají  po  provaze. V  padesátých  letech  se  přece  za  podobné  "zločiny"  věšelo, proč  by  to  nemělo  jít  i  dnes? Ištván  to  určitě  nějak  vymyslí, fantazie  má  jistě dost...

Z  celého  divadla, které  začala  akční  scénou  zakuklenců  se  postupem  času  stala  fraška, ale  jako  každé  správné  bulvární  dílko  splnilo  účel. Vzbuzuje  emoce, závist, nenávist, obsahuje  pád  veřejně  nenáviděných  osob  a  je  tam  i  dost  sexu. Je  třeba  odvést  pozornost  jinam. Rozhořčení  lidu  nad  bývalým  zlem  musí  pokračovat. Státní  dluh  se  ještě  více  zvětšuje, daně  pro  živnostníky  se  mají  zvyšovat  a  řeči   o  tom, že  za  všechno  může  Kalousek  a  minulá  vláda, už  začínají  být  trochu  trapné. Těch  stopadesát  miliard, které  se  údajně  každý  rok  rozkradou  se  pořád  ještě  nenašlo  a  ještě  by  někoho  mohlo  napadnout, že  to  byl  jen  populistický  žvást  a  líp  už  asi  nebude...

Co  říci  nakonec? Na  otázku  je  Nagyová  sabotérka,  musím  jednoznačně  odpovědět  ano. Chtěla  svým  sledováním  sabotovat  sexuální  život  dvou  zaměstnanců  Úřadu  vlády. Doufám, že  v  monstrprocesu, který  bude  jistě  veřejný  dostane  provaz. Kolektivy  spravedlivě  rozhořčených  pracujících  už  sepisují  žádost....

Autor: Zdeněk Bárta | středa 21.5.2014 10:15 | karma článku: 24,54 | přečteno: 984x
  • Další články autora

Zdeněk Bárta

Ukrajincům se pomohlo hned. Na Romy se desítky let zapomíná.

To mám tvrdí ředitel neziskovky Romodrom Tamagoš, na jejíž chod jen tento rok nezapomněl poslat stát 100 milionů korun. Sprostota a drzost. Chápe vůbec co říká? Nebo chce záměrně plivnout do obličeje všem plátcům daní? Chce víc?

13.7.2023 v 8:50 | Karma: 12,37 | Přečteno: 170x | Diskuse

Zdeněk Bárta

Fuj!! Polonahá burleska útočila na morálku v Třebíči !

Je polonahé tělo burlesky útokem na morálku a nevhodné pro oči děti? " Burlare" slovní základ z italštiny znamená smát se či vysmívat se a tak se svému nadpisu blogu směju. I těm konzervativně pohoršeným občanům.

20.6.2023 v 13:52 | Karma: 27,72 | Přečteno: 1050x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Exkancléř Mynář vyskladnil ( ukradl?) šperky za 535 000.

Takhle se to dělá. Nic primitivního jako dlažební kostka hozená do výlohy klenotnictví. Výsledek je ovšem stejný. Šperky jsou fuč. Prezidenský sklad darů je skoro prázdný. Část šperků osobně vyskladnil kancléř ( zloděj?) Mynář.

20.6.2023 v 9:19 | Karma: 41,92 | Přečteno: 4359x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

"Putin ví co dělá, Sláva Putinovi!" aneb " Z čeho mám žít?"

Nesourodé duo se na romské pietě rozjelo. Pořvávající stařec a mladý fousatý Rom využívají možnost oslovit národ a získat pro svůj boj proti Ukrajincům jeho sympatie. Podařilo se? Z mého pohledu a vnímání světa se podařil opak.

19.6.2023 v 14:58 | Karma: 36,28 | Přečteno: 1431x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Den otců nebo Den ochlastů?

Den otců se zatím příliš neuchytil. To je škoda. Měl by se slavit každou třetí neděli v červnu. Jeden z reklamních letáků supermarketu tento svátek připomíná a nabízí dárky pro otce. Širokou nabídku alkoholu od piva po rum.

19.6.2023 v 9:16 | Karma: 36,38 | Přečteno: 3407x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Čechy zasáhly extrémní bouřky, padaly obří kroupy. Hasiči měli stovky výjezdů

21. června 2024  9:39,  aktualizováno  22:58

Přes Česko prošly velmi extrémní bouřky s nárazy větru kolem 90 kilometrů za hodinu a krupobití....

Češi vjeli do vojenské zóny, fotili se u tanku. Dítě pak usmrtil nalezený granát

21. června 2024  8:52,  aktualizováno  18:16

Chorvatská policie propustila Čecha vyšetřovaného kvůli výbuchu u města Obrovac, při němž zemřelo...

Komentátor Schmarcz se v televizi pohádal se Šlachtou, pak zmizel ze studia

19. června 2024  20:51

„Já jsem se zastal kluků policistů a vy do toho taháte politiku,“ začal křičet komentátor Martin...

Východem Česka prošly silné bouřky a krupobití. Padající strom zabil člověka

19. června 2024  7:32,  aktualizováno  20.6 6:37

Velmi silné bouřky, které ve středu večer zasáhly Moravu a Slezsko, mají jednu oběť. V Českém...

Komentátor Schmarcz se po extempore se Šlachtou dočkal vyhazovu z televize

20. června 2024  18:42

Televizní stanice CNN Prima NEWS ukončila spolupráci s komentátorem Martinem Schmarczem. Ten se při...

Silné bouřky jdou Českem, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  16:32

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

U Bříství na D11 prorazil kamion svodidla a skončil ve svahu. Omezil dopravu

27. června 2024  11:11,  aktualizováno  16:27

Na D11 mezi obcí Mochov a Bříství havaroval kamion. Prorazil svodidla, zároveň u něj došlo k úniku...

Řidič v Brně srazil školačku a z místa nehody ujel, pátrá po něm policie

27. června 2024  16:17

Osobní vůz ve čtvrtek odpoledne v Brně-Přízřenicích srazil dítě mladšího školního věku, podle...

Turecký kamion se marně snažil podjet most v Brně a zablokoval městský okruh

27. června 2024  16:16

Dopravu v pěti jízdních pruzích zastavil ve středu dopoledne v širším centru Brna turecký řidič...

Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA
Rozdáváme plenky pro citlivou pokožku ZDARMA

Hledáte pro svá miminka spolehlivou ochranu a chcete, aby se cítila jako v bavlnce? Nyní máte jedinečnou příležitost zapojit se do testování nových...

  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2019x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.