Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

I95v91o 70H14u45b98á19l21e14k

21. 5. 2014 15:39

humorně a odlehčeně pojatý blog... nicméně, když se nad tím trochu zamyslíte - ne nad spekulacemi coby kdyby, ale nad již známými fakty - tak z toho běhá mráz po zádech. nejde v tom tak ani to překazit někomu soulož, nýbrž o jiné věci - a na tomto místě by vás měl přejít jakýkoliv humor

1 0
možnosti
PK

Kdyby na místě Nečase byl Sobotka, to by pan Bárta zpíval úplně jinou písničku. A ještě by přidal jeho typický obrázek s rovnátky. Když jsem byl malý tak mi rodiče s úctou vodili po Hradčanech resp. Malé straně a říkali  - tady pracuje pan prezident, tady pan ministerský předseda. Zkrátka abych měl k úřadům úctu a i k jeho reprezentantům. Pak se říkalo, až nebudou komunisti, tak zase budou na Hradě a ve Strakovce opravdoví státníci. Hurvínek by řekl ...ha, ha ...

1 0
možnosti
MP

tRESTNÝ ČIN dle paragraf 3.14čovina   odstavec dve. Kazišuctví. Kdo jinému překazí soulož ať již úmyslně nebo z nedbalosti bude potrestán... :-)

1 0
možnosti
ZJ

Ovšem, nejdříve ji připoutat tlustým řetězem na Václaváku ke koni. A Halík by mohl tam na ní mohl svolávat muka pekelná.

Na závěr taneční veselice s koblížky a kuřaty.

A následně zahrnout učení o neohrožených (Ištván, Šlechta) do učebnic kriminalistiky.

3 1
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.