Všichni zmrzneme!! První podvyživení důchodci !

Diskuze na sociálních sítích se už plní hysterií a katastrofickými scénáři. Musí se šetřit energií. Česko. Údajně chudou zem plnou chudobinců kde žijí statisíce podvyživených důchodců čeká katastrofa!. Důchodci budou mrznout! 

Ovšem nikoliv ve svých bytech, ale při relaxaci v bazénu. Provozovatelé bazénu vyjádřili znepokojení, že při snížení teploty vody přestanou jejich hlavní klienti - důchodci chodit relaxovat do bazénu. Bude jim ve vodě zima a budou mrznout. To je tedy přímo katastrofa! 

To už je tedy potřeba vyjít do ulic! Přece nenecháme naše důchodce bez relaxace v bazénu! Vláda se má přece postarat o to aby důchodci mohli relaxovat v teplé vodě!

Pročítám další katastrofické scénáře. Mezi ty patří i nedostatek umělých ledových ploch pro dovádění dětí. Dokonce snad nebudou v provozu nafukovací haly a příjemné teplíčko pro sport. Kde budeme hrát přes zimu tenis čí plážový volejbal? Bude se muset omezit i umělé zasněžovaní a i lyžaři budou strašně trpět...

Nevěřícně kroutím hlavou. To je opravdu pro tolik lidí problém na určitý čas obětovat kousek svého blahobytu a uskromnit se. Nejen důchodci nebudou mít možnost přes zimu relaxovat v bazénu s teplou vodou. No a co? Rekreační sportovci omezí přes zimu své aktivity. No a co? Trenýrkáři přestanou zbytečně přetápět své byty. No a co?

To opravdu nejsou na světě horší tragédie?

Co taková válka? Desetitisíce mrtvých a to včetně žen a dětí. Miliony uprchlíků. Zničené domovy lidi. Skutečně mrznoucí a hladoví důchodci. Skutečné zoufalství a beznaděj....

Máme opravdu dál platbou za nákup plynu finančně podporovat agresora, který to má vše na svědomí a vyhrožuje i nám? Dál se nechat vydírat?

Opravdu je pro mnoho lidí takový problém odpustit si přes zimu luxus a blahobyt?

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-zivot-v-cesku-z-26-az-na-22-stupnu-bazeny-resi-jak-se-poperou-s-cenami-energii-211989

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Bárta | neděle 21.8.2022 6:49 | karma článku: 46,08 | přečteno: 16870x