Rusofobové Zeman a Klaus.

Co to slyším? Nehezká slova na adresu Ruska a Putina od našich velitelů ruské páté kolony užitečných idiotů, kteří stáli na straně Ruska věrně a servilně po celé roky? Tohle není první agrese Ruska proti Ukrajině. Proč až nyní?

A co ti ostatní proruští užiteční idioti na naší politické scéně? Shodou okolností ( opravdu náhoda ?) bývalí politici ČSSD, nyní v proruském "vlasteneckém" dresu SPD? David, Foldyny a Bašta? Co sám samozvaný vůdce " českých vlastenců" Tomio Okamura? Co ti další adoranti a obhájci Ruska i Putina z různých "vlasteneckých" pidispolků a zdejší někteří autoři a diskutéři?

Stydí se dnes sami za sebe? Bude se některý z nich veřejně omlouvat za svou servilnost a podporu Ruska v minulých letech? Bude jeho svědomí zvracet v záchodě?

Kolikrát jsem mohl všude číst a slyšet od všech možných proruských užitečných idiotů, že lidé kteří chtěli vidět a slyšet agresivní chování Ruska, jeho výhrůžky a urážky jsou rusofobové? Mnohokrát.

Rusofobie? Jen reálné vidění Ruska a Putina. Zla, které přichází z Ruska a které se nyní projevilo v plné nahotě. Reálné vnímání jeho agresivity a nepřátelské rétoriky, kterou jsou nyní ochotni vidět i jeho dřívější posluhovači.

Jsou snad nyní Zeman, Klaus, Tomio Okamura, Foldyna, Bašta, David a mnozí další jim podobní najednou rusofobové? Ne. Už nejsou ani proruskými užitečnými idioty z ruské páté kolony.

Dnes už to jsou pouze idioti, kteří dlouhé roky zrazovali svou vlast. Neměli bychom na tyto lidi a především jejich postoje pod dojmem jejich "zázračného" obrácení zapomínat. Na ty kdo aktivně a proti zájmům své vlasti podporovali agresivitu Ruska ještě dřív než nás začala přímo ohrožovat.

Jak dnes vidí samí sebe a své postoje? Žádnou sebereflexi jsem a distancování od svých dřívějších postojů a aktivit jsem nezaznamenal.

Já tyto lidi nadále považuji za zrádce a morální odpad naší společnosti. Co jejich svědomí? Opravdu zvrací v záchodě? Nebo už nemá jako v případě autora tohoto slovního spojení Jarka Nohavici co zvracet nebo žádné nemají?

Co zdejší autoři proruských blogů a zdejší užiteční idioti? 

Opravdu jim není ze sebe a jejich jen pár dní starých postojů a aktivit špatně? Nebo si opravdu myslí, že krev na rukou ruského šílence Putina je ani trochu neušpiní?

Některým asi ne. Proruská propaganda a dávno profláknuté lži jedou na blogu dál. Tak pochopitelně. Těch pár procent kolaborantů co dál ochotně naivně věří ruským lžím a šíří je dál není pouze číslo. Jsou to skuteční lidé.

Dle ukrajinské političky byly ještě v roce 2019 tamní politici loutkami v rukou USA - Blog iDNES.cz

Svoboda slova? I pro ty, kdo dál šíří lži ruské propagandy a tím podporují válečného agresora a vraha, který svým konáním ohrožuje mou vlast a mou rodinu....?

 

 

 

 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Bárta | sobota 26.2.2022 6:48 | karma článku: 0 | přečteno: 625x