Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J11i89r83i 67T72i29c74h78y

26. 2. 2022 19:15

Vsichni ti nohsledi radikalni levice zapadu ted zneuzivaji neospravidelne napadeni Ukrajiny Ruskem a hrdinne vystrkuji ruzky. Ty zrudne teorie multikultury, kontinuity pohlavi, zeleneho dedalu, bileko resismu ... jim nevadi, ale jakmile nekdo nesouhlasi s jejich nazory, vcetne zavile nenavisti proti Rusum, s Putinem nebo bez Putina, je oznacen za ruskeho trolla, bolsevika, kolaboranta a zradce. Oni jsou tim pravi zradci, kteri napomahaji pronikani zhnilych idei zapadu do Ceska.

1 0
možnosti
VV

Vidim, ze jste po prvnim dnu nejistoty zase vystrcil. Asi ta zaoceanska linka k vam byla pretizena dotazy vas a vasich kolegu pretizena dotazy jak se zachovat.

1 0
možnosti
Foto

V době normalizace mě pořád zněla v uších výzva z roku 68 - pamatujte si jména zrádců Indra, Kolder, Bíĺak a další

0 0
možnosti
LS

Trump po jeho blahoreceni Putina ́ ́zabodovaĺ ́ ́

2 0
možnosti
JK

J44a69n 54K25y31š83k92a

26. 2. 2022 10:27

Zeman a Klaus jsou morální odpad naší společnosti. Miloš Zeman, "Jak jsem se mýlil v politice", kapitola osmistá devadesátá šestá .... Každý průměrný štamgast hospody třetí cenové skupiny má o politice větší přehled a mýlil se méně krát, než tento samolibý tlučhuba. Mohla by ho částečně rehabilitovat jedině věta: "Mýlil jsem se už tolikrát, že okamžitě abidkuji".

10 5
možnosti
JF

Ještě jeden výrok - jen blbec nemění názory! Jaké asi budou po, bohužel asi neodvratné, porážce... :-/

0 0
možnosti
Foto

Putinovi užiteční idioti se stáhli, aby vyčkali na matracích. Pokud vystrkují růžky, tak odsuzují napadení krajiny (když už to tedy musí být!!) a samozřejmě nenápadně vsunou vinu Západu, protože nechtěl jednat a nejednal s Putinem. Myslím, že jim za pár dní otrne a zase začnou, jako už jeden tady prostřednictvím jakoby boje za svobodu slova.

BTW: Odvolání na výrok Nohavici na mne v dnešním kontextu nepůsobil příliš vhodně.

10 0
možnosti
JK

J30a70n 45K17y75š65k34a

26. 2. 2022 16:15

Přesně, zalehli na matrace, aby je to nesmetlo. A ještě Klausovi a jeho institutům zrušili Protiproud, Paroubkovi Vaši věc a Baštovi První zprávy.

Hrůza.

1 0
možnosti
Foto

Pan Klaus bude říkat cokoliv, co jej udrží na stránkách novin.

8 3
možnosti
JH

Jasně, kdyby agresi podpořil, tak ty o tom zaručeně nikdo nepsal:-). Holt logika...

4 0
možnosti
PL

Je to jen divadlo Z+K.

Zeman s Klausem jsou jednak oportunisté a populisti řídící se náladami lidu, a uzřeli, že 90% lidí to vidí, a dlouhodobě budou vidět jinak...

A druhak dostali asi i noty z Kremlu, že si mají nasypat popel na hlavu, aby se tu zachovali funkčními i pro možné budoucí potřeby toho východního dubiska.

10 3
možnosti
JH

Jj, je nutné odhalit pravou tvář třídních nepřátel, aby se nevědomý lid nenechal zmást, od toho jsme tady my, abychom vysvětlili, co si mají myslet. Argumenty sice žádné nemáme, ale politicky jsme na výši, i když by si to leckdo mohl splést s fanatickou zaujatostí....:-)

Chtěl bych napsat, že konec srandy, ale ona ta kombinace 1. řídí se jen náladami lidu (což je směšné samo o sobě, protože ti dva, ač si o nich myslíme, co chceme, jsou silné osobnosti až narcistního typu) 2 protože to nestačí, tak přidáme už uboze působící "argument" o notách z Kremlu (dříve z CIA), jen abychom toho nahrnuli co nejvíce, působí komicky sama o sobě:-).

Přitom komukoliv, kdo není fanatik, je jasné, že těžko se najde větší událost, při které by Kreml potřeboval podporu, než takováto agrese a že Zeman byl nebývale ostrý až způsobem, který musí Putin považovat za osobní urážku (viz. "šílence je třeba izolovat").

6 6
možnosti
EH

Pan Bárta v čele blogerské kolony (nevím kterého pořadí) by rád rozjel křišťálovou noc na všechny, kteří vidí agresora až po agresi. Kritiky NATO a západu postřílí u zdi a kremloboty = všechny, kteří nespílali Rusům za cokoliv, pošle do Osvětimi.

To je krásný pocit, když mnoholetá zášť má konečně opodstatnění, co? Nechtěla bych teď být rusky mluvícím občanem v ČR. Kdo ví, kolik Ukrajinců schytá nakládačku, protože si je protiruská bojůvka splete.

4 13
možnosti
PK

Ne. Sám jsem z Rusáka nešťastný, smutný a mám VZTEK. Obrovský vztek, že kvůli ďaďovi Putinovi trpí nevinní civilisté.

Tohle nechtěl vidět nikdo z nás a ruku na srdce. Nikdo z nás nevěřil, že to opravdu přijde. Spoléhali jsme na to, že dohody a smlouvy platí. Bohužel však Rusák opět ukázal, že porušení daného slova, porušení dohod a lež, je jeho normálním projevem.

Ať vedle mě žije Rus. Nevadí mi. V každém národě jsou lidé slušní i pitomci a šmejdi. Sám jsem rád, že ti, kteří ještě donedávna mysleli, že Rusák hraje fér, prozřeli a přiznali svůj hluboký omyl. Ne, nehodlám je za to lynčovat.

Horší je však to, když se zde najdou ti, kteří i po invazi Rusáka na Ukrajinu, jsou schopni Putina a jeho politiku omlouvat. Jsem zhrozen z blogů které jsem dnes četl. Krištofíkové a Koudelky. Strašné.

A nejstrašnější na tom je, že ....

12 1
možnosti
LS

Předpokládám, ze vlastenec Foldyna bude opět srdečně vítat ty rusky noční vlky.

9 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.