Ráj na zemi porazil Česko. 18,6 ku 17,1

Kde je ten ráj. Kde je ta zem která vzkvétá? Kde je ten vzor všech zdejších "konzervativců a vlastenců"? Hádáte správně. Je to vzkvétající Orbánova říše. Tam inflace vykvetla na krásných 18,6 procenta a odsunula Česko ze 4.místa.

Nyní jsme až pátí. U nás již je mírný pokles a to na uhájení naší pozice nestačilo.

Orbánova drahota? Tak to je pro zdejší "konzervativce a vlastence" velký problém. Jejich velký vzor je na tom ještě hůř než my a to je jen začátek problémů té skvělé vzkvétající země vedené i zde obdivovaným vůdcem.

To si nemohou pozvat ty nejlepší odborníky pro boj s inflací? Pokud je v Česku Tomio Okamura za tajtrdlíka, měl by zkusit své rady pro boj s drahotou u svých velkých přátel. Tam je budou potřebovat mnohem víc. Orbán jistě čeká na jeho rady. Tomio by mu měl také poradit jak nejlépe vystoupit z EU. To Orbán také nezvládá.

Místo toho jezdí do EU škemrat o peníze. Jak je vidět tak ani servilní lízání pat Rusku a cesty do Moskvy ekonomice pod taktovkou velkého "konzervativního a vlasteneckého" vůdce Orbána moc nepomohly. Opak je pravdou. Útok na 1.místo v evropské inflační lize můžeme čekat od nejen Tomiova idolu už další měsíc. Podaří se?

Smutné a opravdu nevhodné. A to mohl být takový velký vzor vhodný k následovaní....

https://www.patria.cz/zpravodajstvi/5146221/mira-inflace-v-eu-v-srpnu-vystoupila-na-rekordnich-101-v-cesku-je-pata-nejvyssi.html

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 19.9.2022 11:25 | karma článku: 22,55 | přečteno: 650x