Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Orbán svým populistické rozhodnutím o zastropování cen pohonných hmot způsobil likvidaci malých prodejců. Opravdu lumen. :-)

2 0
možnosti
LU

Maďarsko sa vďaka populistickej Orbánovej politiky dostalo do poriadneho ekonomického problému.

"Maďarský menový výbor zvýšil základnú úrokovú sadzbu na rekordnú 11,75 %. Náklady na pôžičky sú tiež najvyššie v Európskej únii.

Veľká závislosť Maďarska od energií z Ruska a neistota v súvislosti s vyplatením miliárd eur z fondov EÚ robia jeho menu jednou z najmenej žiaducich. Kurz forintu tento rok klesol voči euru takmer o 12 %."

2 0
možnosti
JR

J32a77n 34R47á67ž

19. 9. 2022 17:50

Máte pravdu Maďarsko je v troubě, a dokazuje to, že se tam největší světový producent baterií pro elektroautomobily, společnost CATL z Číny rozhodla postavit za 7,4 Mld Euro továrnu pro výrobu milionu baterií za rok.

2 2
možnosti
JZ

Zasloužená karma :-)R^

0 0
možnosti
LV

Ale přesně o tomhle text pana Bárty není.

0 0
možnosti
LV
MB

Viktor Obrán dobrej politik. Pracuje na tom, aby si přivlastnil celé území Ruska.Kam se hrabe Napoleon, nebo Adolf. Jde na to mazaně - Prostě, stane se jeho součástí. Bude gubernátorem oblasti - kolem Budapešti. Sám říká, že být dále v EU už nemá moc smyslu. Prachy už moc netečou a co hůře, sám by se stal plátcem! André a Tomio zbystřeli ... :-)

4 0
možnosti
Foto

Dobře jim tak. A kolik je v pobaltí?;-)

0 0
možnosti
Foto

V článku máte odkaz...

0 0
možnosti
LH

Nechápu co je na tomto ke slavení - mimo kopnutí do Orbána?:-P

6 4
možnosti
Foto

No, že nám tu mnozí předkládají Orbána a Maďarsko jako příklad hodný následování.

9 0
možnosti
LC

Hurá, hurá, hurá, jen 17,1. Když už jste takovej informovanej jak si kdo vede, jaká je teď inflace v Rusku?

3 1
možnosti
Foto

Podle Putina 0...:-) Oficiálně 17 a jak je to ve skutečnosti se neví....

5 0
možnosti
ZK

Píšete, že Tomio Okamura je v Česku za tajtrdlíka. Jak byste potom onálepkoval ty, co vlajou na chvostu vol. preferancí. SPD je momentálně na pásce s ODS, to je Petr Fiala taky tajtrdlík? Na Pekarovou, Jurečku a Rakušana se už vůbec neptám, škoda inkoustu.

6 8
možnosti
Foto

Každá krize vynese ze dna tu největší špínu. Historie by nás měla učit co by to mohlo znamenat....Vy Tomia a ty jeho bláboly fakt berete vážně?:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.