Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Komunistický prezident? Ovčáček nebo Pavel...?

Těžko odhadnout,kdy budou v Česku prezidentské volby Skoro to vypadá, že brzy. Někdo už má potřebu útočit na kandidáta,který neskrývá své protiruské názory a naši zem skvěle reprezentovai v NATO. Takový člověk je pro něj nepřítel.

Tak komu to hodíte? Já vím, je to zatím křehká teorie, ale u nás je možné už asi vše. Prolhaná hradní parta zatím svého kandidáta nemá a doufá, že na něco takového je ještě brzy. Bude to Zemanem navrhováný odborář Středula či se do toho pustí rovnou místní "vicepreziden" jinak úřednická mluvící nula z komunistických Halo novin a nyní "katolický vlastenec" Ovčáček?

Celkem chápu, že pro lidí kteří velebí Rusko a leží jim v žaludku prozápadní směřování naší země i naše členství v NATO je armádní generál Pavel nepřítel. Vadí komunistům a nejhlasitěji z nich se proti němu ozývá komunistická mlátička Ondráček.Pro koho jiného je ještě generál Pavel nepřítel č.1, kterému je to potřeba natřít a znovu a znovu mu omlátit o hlavu jeho "komunistickou" minulost.? Kdo to přidává hlas k rudému komunistickému sboru hlasů voličů a současným členům KSČm? 

"Náš" pan učitel a bloger Nožička....

https://nozicka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=756271

Kdo je vůbec komunista? Pan Nožička tak asi nesprávně nazývá hradního úředníka Ovčáčka. Ten členem KSČ ani KSČm přitom nikdy nebyl. To pochopitelně nic neznamená. Stačí si přečíst komunistické výlevy na stránkách komunistických Halo novin bývalého redaktora Ovčáčka. Ne členství ve straně, ale jeho názory z něho dělaji komunistu i bez stranické knížky. Tak i pan Nožička správně pochopil kdo je skutečně komunista...

Jaký je komunista Pavel? Jako začínající voják vstoupil formálně do strany aby se mohl stát členem elitního výsadkového oddílu. Jinak než bez knížky to tehdy nešlo. To je vše. 

Ovčáček se stal názorovým komunistickým novinářem v době po revoluci. Tenkrát už komunistou nikdo být kvůli práci nemusel. Pavel své formální členství v KSČ zrušil a ve své kariéře vojáka pokračoval už bez nutnosti stranické příslušnosti .Podobně jako další důstojníci.

Byla to skvělá kariéra. Ocenované a prokázané hrdinství ve válce, potom funkce náčelníka generálního štábu Armády České republiky a nakonec reprezentace Česka a jeho armády jako nejvyšší vojenský představitel NATO.

Té organizace, kterou zdejší komunisté a různí "vlastenci", kteří komunisté určitě nejsou a jen mají úplnou náhodou stejné názory jako oni, tolik nenávidí. Nepřátelství tohoto spolku lidí, kteří se neváhájí schovat i za katolickou církev se přesouvá i na bývalého nejvyššího vojenského velitele NATO. To je celkem logické. Dobrý nepřítel.

Tak tedy komu? Armádní generál a válečný hrdina Pavel nebo okřičená nula, toho času "vlastenecký" katolík Ovčáček....?

Pan Nožička psal o paradoxech. To je pravda. Zdejší voliči komunistů nebudou volit generála Pavla proto, že byl jako začínající důstojník členem jejich strany. Právě to bude hůl v jejich ruce a i dalších rukách. Těch "správně vlasteneckých"......

Bude Ovčáček příští prezident? Dost lidí by mu to rádo hodilo. Ne proto, že je to nějaká osobnost, ale jen proto aby naštvala ty ostatní. Je to přece boj na straně Ruska proti našemu prozápadnímu směřování a členství v NATO. Já takovým lidem říkám kolaboranti. A je úplně jedno zda to jsou zdejší členové a voliči komunistické strany, různí Rusko podporující a oslavující  "vlastenci" nebo exhibující novokatolíci snící o klerofašismu. Názorově je to jedna banda....

Díky Bohu, tahle skupinka lidí je silná jen na netu. V realitě skutek utek. Víte kolik lidí přišlo podpořit toho "vlastence - hrdinu", který statečně natřel narůžovo řeporyjský tančík? Vůbec nikdo. Ten chudák ozdobený ruskou vlajkou předčítající v parku do prázdna oslavné proruské fráze za zvuku Ortelu zůstal v realitě jako kůl v plotě.

Jeho snaha založit novou "vlasteneckou" strany vyšuměla komicky do prázdna. Jen další človíček, který si spolu s panem Nožičkou rád kopne do statečného člověka, který skvěle reprezentoval Česko a jeho armádu.....

 

Autor: Zdeněk Bárta | čtvrtek 27.8.2020 11:22 | karma článku: 29,19 | přečteno: 1026x
  • Další články autora

Zdeněk Bárta

Ukrajincům se pomohlo hned. Na Romy se desítky let zapomíná.

To mám tvrdí ředitel neziskovky Romodrom Tamagoš, na jejíž chod jen tento rok nezapomněl poslat stát 100 milionů korun. Sprostota a drzost. Chápe vůbec co říká? Nebo chce záměrně plivnout do obličeje všem plátcům daní? Chce víc?

13.7.2023 v 8:50 | Karma: 12,37 | Přečteno: 170x | Diskuse

Zdeněk Bárta

Fuj!! Polonahá burleska útočila na morálku v Třebíči !

Je polonahé tělo burlesky útokem na morálku a nevhodné pro oči děti? " Burlare" slovní základ z italštiny znamená smát se či vysmívat se a tak se svému nadpisu blogu směju. I těm konzervativně pohoršeným občanům.

20.6.2023 v 13:52 | Karma: 27,72 | Přečteno: 1050x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Exkancléř Mynář vyskladnil ( ukradl?) šperky za 535 000.

Takhle se to dělá. Nic primitivního jako dlažební kostka hozená do výlohy klenotnictví. Výsledek je ovšem stejný. Šperky jsou fuč. Prezidenský sklad darů je skoro prázdný. Část šperků osobně vyskladnil kancléř ( zloděj?) Mynář.

20.6.2023 v 9:19 | Karma: 41,92 | Přečteno: 4359x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

"Putin ví co dělá, Sláva Putinovi!" aneb " Z čeho mám žít?"

Nesourodé duo se na romské pietě rozjelo. Pořvávající stařec a mladý fousatý Rom využívají možnost oslovit národ a získat pro svůj boj proti Ukrajincům jeho sympatie. Podařilo se? Z mého pohledu a vnímání světa se podařil opak.

19.6.2023 v 14:58 | Karma: 36,28 | Přečteno: 1431x | Diskuse| Politika

Zdeněk Bárta

Den otců nebo Den ochlastů?

Den otců se zatím příliš neuchytil. To je škoda. Měl by se slavit každou třetí neděli v červnu. Jeden z reklamních letáků supermarketu tento svátek připomíná a nabízí dárky pro otce. Širokou nabídku alkoholu od piva po rum.

19.6.2023 v 9:16 | Karma: 36,38 | Přečteno: 3407x | Diskuse| Osobní
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Řekni, kde ti muži z Gazy jsou. Otazníky ohledně obětí: násobně více dětí a žen

19. května 2024

Premium V Gaze je problém, na který upozorňovala už Marlene Dietrichová. Teď si s ní notují demografové a...

Češi umějí vyrobit řadu vojenských dronů. Ale armáda o ně nestojí

19. května 2024

Premium Letecká výroba byla v České republice vždy na špičkové úrovni. Menší dopravní letouny, ultralighty,...

Gruzínská prezidentka vetovala „ruský“ zákon. Jde do boje s vládou

18. května 2024  16:55,  aktualizováno  22:06

Gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová podle tiskových agentur vetovala kontroverzní zákon o...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 574
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2114x
Pseudovesničan v "nejlepších letech", který se raduje z každého dne kdy může vnímat svět všemi smysly.Věčný optimista, který dobře ví, že život je krásný a je hloupé si ho kazit zlobou, závistí a nenávistí.