500 mohylizovaných už je v království Božím.

Pokud jste věřící skrze Ježíše Krista můžete těmto mrtvým ruským vojákům jenom závidět. Vchod do království Božího byl u vesnice Makijivka kde bylo ukrajinskými satany pozabíjeno přes 500 nově mobilizovaných ruských vojáků.

Pochybujete? Nepochybujte. Místní šéf pravoslavných bratrů v Kristu patriarcha Kirill všem ruským vojákům přece osobně slíbil za smrt v boji království Boží. Ten přece o tom musí něco vědět když to slibuje. Nebo ne? Jsou to jenom archaické náboženské žvásty pro ovce?

Ještě štěstí, že jsem atheista a na podobné nesmysly nevěřím. Být v Království Božím s věčně ožralými mužiky s vymytými mozky, kteří jistě přišli šířit na Ukrajinu boží lásku, by mi nepřipadalo jako moc dobrá posmrtná perspektiva. Naštěstí je víra dům o mnoha místnostech a netřeba být zrovna v té samé po hromadě s těmi kdo si v minulosti zašpinili ruce krví.

Nelze si nevšimnout, že v odúvodnění agrese na Ukrajinu se v Rusku vystřídala ideologická rétorika s tou náboženskou a pravoslavná církev postavila do čela svého božího vojska Putina. A kdo je nepřítel? Ten úplně nejhorší. Antikrist. Satan. Pochopitelně západní Satan. 

Po boku pravoslavné církve bojují v Božím vojsku i muslimští bojovníci. Nepřítel je stejný. Šajtan. Cíl je jasně stanovený a pravoslavní věřící skrze Krista a ani muslimové o něm jistě nepochybují.

Desatanizace či dešajtanizace Ukrajiny...

To už RuSSákům úplně hráblo?

Moc racionálně to nezní. Možná, že zdejší bratři v Kristu to vnímají jinak. Rusko přece bojuje za udržení těch skvělých tradic, které nás opět posunou do středověku...

A kde je z mého pohledu to skutečné zlo? Ruský vypjatý nacionalismus podporovaný pravoslavnou církví, která svým konáním jen podporuje můj názor, že náboženství je temnota.

Nic nového. Vše už tady jednou bylo.

Klerofašismus.

Tentokrát v ruské pravoslavné verzi podporovaný muslimy. 

 

https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-behem-jedine-noci-zemrelo-u-makijivky-pres-500-mobilizovanych-ruskych-mladiku-veleni-je-tam-nechalo-40413749

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Zdeněk Bárta | pondělí 7.11.2022 8:13 | karma článku: 23,05 | přečteno: 536x