Předseda KDU-ČSL Bělobrádek nacistou nebo Čunkem?

V komentářích k volbě nového předsedy KDU-ČSL Pavla Bělobrádka se objevují dva naprosté bláboly. Nacista a Čunek.

Pavel BělobrádekČTK

 Blábol první vychází z blogu Pavla Bělobrádka na iDnes, kde Pavel Bělobrádek psal o skupině Orlík, kterou mnoho kluků z generace „husákových dětí“ poslouchalo a sympatizovalo s jejich texty. Někteří z toho lacině usuzují, že tak Bělobrádek „koketuje“ s nacisty, což je samozřejmě blbost. Možná by se hodilo trochu více nadhledu „zastydlým“ kritikům, kteří si zmíněný blog zřejmě nepřečetli.  

Blbost druhá srovnává Pavla Bělobrádka s Jiřím Čunkem, přestože se jedná o dvě naprosto odlišné osobnosti. Osobně znám velmi dobře jak Pavla Bělobrádka, tak Jiřího Čunka. Zatímco Bělobrádek vystudoval jako vědecký pracovník velký doktorát na veterinární a farmaceutické univerzitě a má velký politicko-ekonomický přehled, Čunek vysokou nestudoval a žádný přehled nikdy neměl. Názory tak lze přirovnat k tvrzení o Titaniku, že je to nejbezpečnější parník na světě. Prostě nesmysl.

Z výše uvedeného pouze vyplývá, že nový předseda KDU-ČSL Pavla Bělobrádka teď čeká u lidovců a u médií poměrně tvrdá práce, dostat se na pomyslný žebříček schopných politiků. A je opravdu na něm, zda to dokáže.

Přeji hezký den a veselou mysl!

Autor: Tomáš Zdechovský | pondělí 22.11.2010 9:59 | karma článku: 19,51 | přečteno: 1637x