Podvod Mickey Mouse na Tomia Okamuru

Prezidentský kandidát Tomio Okamura se stal obětí podvodu Mickey Mouse a dalších postaviček od Disneye. Ministerstvo vnitra ho odmítlo jako kandidáta zaregistrovat, přestože měl podpisů více než dost. A tak se cítí právem diskriminovaný.

Tomio Okamurainternet

Když si Tomio Okamura prohlížel své archy s podpisy, byl neskutečně potěšen. V Česku žije tolik lidí se jménem Mickey Mouse, Santa Claus, Spiderman, Kačer Donald, Sushi Sushi, Bill Clinton, Peppino, Tomáš G. Masaryk, Miroslav Kalousek nebo Václav Klaus.  A on je má všechny podepsané pod svou kandidátní listinou.

S výrazem posledního samuraje tak předložil na vnitro svou kandidaturu a najednou problém. Ministerský úředník začal hledat Mickey Mouse, Santu, Spidermana a další ve svých registrech a nikde je nenašel. Ano, existují, chlácholil Tomio úředníky, ale ty argumentují, že nemají české občanství. A jak tohle má Čechojaponec Tomio asi vědět?

Proto věřím, že dnešní soud rozhodne ve prospěch Tomia. Pokud ne, nejspíše Tomio podá na Mickey Mouse žalobu, že ho podvedl. A to může mít vážný dopad na české fraškovité prezidentské volby v Česku nejen v lednu 2013, ale i po dalších 150 let.

Přeji hezký den a veselou mysl! 

Autor: Tomáš Zdechovský | čtvrtek 13.12.2012 9:51 | karma článku: 23,32 | přečteno: 1272x