Pane Velebo, zákony platí i pro kandidáty na senátora!

Kandidát na senátora Jan Veleba na Chrudimsku porušuje hrubým způsobem zákony České republiky a nikoho to v této zemi nezajímá. V rozporu se zákonem o silničním provozu si umisťuje pár metrů od vozovek své billboardy, přestože zákon jednoznačně stanovuje, jak daleko mají být reklamní plochy umístěny od silnic. Že pan Veleba ohrožuje životy lidí, nejspíše nikoho nezajímá.

Důkaz o porušování zákona panem VelebouiDnes

Kdybych si já, jako majitel reklamní agentury, rozmístil billboardy jako Veleba, dostanu ihned flastr od úřadu, že se z toho moje firma nikdy nevzpamatuje. Jenže Veleba, kandidát do senátu, žádnou pokutu nedostal a vysmívá se svým jednáním všem slušným lidem v České republice.

Pan Veleba, který má za sebou ANO 2011 se chová, jako by byl už senátorem, proto se nejspíše úředníci bojí jakkoliv zasáhnout. Ptám se proč? Znamená to, že si tu každý může poručovat zákon jak chce? Co Vaše heslo obsahující slovo "slušnost"?

Milý pane Velebo, pevně věřím, že většina voličů nebude tak hloupá a nezvolí si za senátora člověka, který nectí zákony České republiky. Byl jsem volebním manažerem Petra Pitharta a ať už byl jakýkoliv, naučil mě jedné věci: Ctít zákony!  A to Vy bohužel neumíte. Proto si nezasloužíte být senátorem volebního obvodu č. 44 Chrudim!

Přeji hezký den a voličům dostatek soudnosti!

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Tomáš Zdechovský | čtvrtek 4.10.2012 8:43 | karma článku: 20,04 | přečteno: 1320x