Pane ministře, máte milenku!

Scénář jak ze špatného filmu. Politik je přistižen se staženými kalhotami v blízkosti krásné sekretářky, asistentky nebo političky. Ihned začne vydávat zbrklá prohlášení o tom, že jeho vztah je pracovní a na veřejnosti se začne objevovat s rodinou. Jenže právě tohle chování ho vždy usvědčí ze vztahu s milenkou. Copak vaši mediální poradci neznají kauzu Clinton?

Krásné nohy...internet

Češi jsou k nevěře politiků poměrně „tolerantní“. K čemu však tolerantní nejsou, když z nich dělá někdo hlupáky. Mohl bych Vám jmenovat desítky případů politiků z celé Evropy, počínaje francouzským prezidentem a konče bývalým českým premiérem, kteří doma nevečeřeli ani nesnídali. Vždy, když jste je výrazně častěji viděli v médiích a na plakátech se svou rodinou nebo po boku manželky, za nedlouho se provalilo, že mají mimomanželský vztah.

Jenže to zřejmě nevědí čeští politici, respektive jejich mediální poradci. Takovou flagrantní chybu, pane ministře, udělá jen politický nováček, nebo absolutní hlupák. Kdyby Vaši mediální poradci byli co proto, tak vymyslí příběh o tom, že vás chtělo srazit auto, nebo najdou ve vaší pracovně štěnici, aby ukázali na to, že se jedná o spiknutí proti Vám nebo alespoň odlákali pozornost.

Avšak takto, pane ministře platí, že potrefená husa se vždy ozve a bohužel jste se ozval častěji, než je zdrávo…

Přeji hezký den a veselou mysl!

Autor: Tomáš Zdechovský | čtvrtek 24.2.2011 8:04 | karma článku: 18,06 | přečteno: 1866x