Ministerská specialistka na sex, promiňte, rodinné právo

Nedávno jsem se dozvěděl z Lidových novin, že bývalá ministryně spravedlnosti Kovářová je advokátkou, která se specializuje na rodinné právo. Tato specialistka, která se v bulváru chlubí svými sexuálními křty ministerské kanceláře, napsala článek, ve kterém se obouvá do návrhu na úpravu střídavé péče, který nejspíše vůbec nečetla. Jen tak se dají vysvětlit naprosté hlouposti a ukázky neznalosti problematiky.

Daniela KovářováLN

První hloupost spočívá v tvrzení, že návrh chce někomu něco nařizovat. Opak je pravdou. Návrh se snaží usnadnit přístup, nikoliv něco nařizovat. Proto se domnívám, že opravdu Kovářová návrh nečetla.

Hloupost druhá spočívá v tvrzení, že jde někomu o zviditelnění. To opravdu od člověka, který se chlubí do bulváru svými sexuálními zážitky, sedí.

Ukázkou absolutní neznalosti je však tvrzení, cituji: „…na vlastní oči viděl dítě, jemuž stvořitelé způsobili syndrom zavrženého rodiče, které má noční děsy, pomočuje se a do života si trvale ponese následky na duši…“(LN 23.2.2011) Paní Kovářová, syndrom zavrženého rodiče způsobí dítěti děsy? To je pro mě zásadní zjištění v oblasti psychologie.

Závěr. Pokud už se paní Kovářová chce právu věnovat, doporučil bych jí spíše oblasti jako autorské právo nebo majetkové právo. Tam přeci jenom mám pocit, že se nedají napáchat takové škody.

Přeji hezký den a veselou mysl!

Autor: Tomáš Zdechovský | čtvrtek 10.3.2011 8:05 | karma článku: 24,82 | přečteno: 2646x