Chudák Vítek Bárta nekorumpoval! Zakopl a spadl na Kočí

Nechutná dehonestace Vítka Bárty z Věcí veřejných už nezná mezí. Také Mf Dnes se zapojila do honu na nejoblíbenějšího a nejspravedlivějšího poslance Vítka Bártu, který jednoznačně za nic nemůže a nic neudělal. Je přeci všem jasné, že nikoho nekorumpoval.

Skřítek VítekNovinky.cz

Samozřejmě, že policie se špatně domnívá, že Vítek někoho korumpuje. Ale pravda to není. Vítek jako správný slušný chlap si dal peníze do obálky, protože mu žena často chodí do peněženky pro „drobné“, ale poštu mu nikdy nečte.

Jednou si jde takhle po chodbě sněmovny, kde zrovna ty zpropadení novináři točí pořad o pracovitých a špatně placených politicích, kteří nemají co jíst a tak si musí půjčovat u nenasytných společností s nemravným úrokem.

Vítek se pozorně zaposlouchá a povídá:

„Chudák Kristýna. Půjčit si na kabelku od Louise Vuittona 200.000 korun. Vždyť to těm firmám nikdy ze svého žebráckého platu nezaplatí! S tím musím něco udělat!“

A jak se zadíval do výstřihu (myšleno očí) redaktorky Nory Fridrichové, zakopl o kabel zpropadené televize a upadl. Naštěstí do náruče nedaleko se pohybující Kristýny Kočí, která mu v letu obálku s penězi vytrhla a zakřičela:

„Už se mě nikdy nedotýkej, skřítku Vítku. Jinak na Tebe zavolám policii, že mi za to platíš!“

Vítek řekl:

„A do pr..le. Neeeeeeeee!“

A Kristýna Kočí splnila slib a zavolala policii.

A co z toho vyplývá?

  1. Novináři mohou za všechno.
  2. Za zbytek může Kristýna a její kabelka.
  3. Vítek je nevinný a stát by mu měl zaplatit odškodné. Nebo ne?

Tak nebo tak přeji hezký den a veselou mysl!

Autor: Tomáš Zdechovský | pondělí 16.1.2012 7:59 | karma článku: 26,34 | přečteno: 1373x