Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To je stejně veselé jak se tu autor jen čím dál tím více zesměšňuje .

1 0
možnosti
Foto

Na autora webu https://flaska.cz/ odvážné tvrzení :-)

A když vidím ten tarif, tak si domyslím jaké minimum odvádíte :-) povídejte... já vám napočítám kolik je vaše řádná starobní renta a kolik z toho vás budeme dotovat :-)

1 0
možnosti
Foto

15.04.2024 8:59:52 Věra Žilková

Dobrý den,

Váš článek "Komunikace s adminy BLOGU IDNES aneb dvojmetrovost široce kritizované „Terezy Janků“" jsme byli nuceni přesunout do rubriky „Hyde park“, která se nezobrazuje na hlavní straně Blogu iDNES, protože Váš text porušil Kodex blogera:

„Na titulní stranu nepatří také články týkající se provozu blogu; tyto články patří do rubriky Hyde park. Výjimku tvoří články, které mají širší přesah zajímavý i pro čtenáře-neblogery.“

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem

Věra Žilková

administrace blogu iDNES.cz

0 0
možnosti
Foto

15.04.2024 17:52:51

Zdravím,

1) foto jsem zkoušel v různých velikostech 3x. Nyní zasláno znovu.

2) vámi stažený článek není primárně o administraci blogu, ale je jako celospolečenské téma jaká je osobní zkušenost z této dosavadní doby při korekci publikování textů zde - filtrace, amplifikace, dvojmetrovost. Na článek se budu odkazovat protože ozdrojovávám texty, ale tím mi zase stáhnete další navazující texty v tomto tématu. Proto jej vraťte spolu s ostatními - viz odkazy v níže v této komunikaci na hlavní stranu. Admini blogu nejsou vždy mimo společnost. Mohou být i její součástí.

JZ

0 0
možnosti
Foto

Je to transparentní uveřejnění faktu.

Konkrétní zachycení nejen mnou vnímané „cenzury“ (filtrace, de-amplifikace) a „dvojmetrovosti“ od 3/2022.Uveřejnena pro budoucí sebereflexi.

0 0
možnosti
Foto

J97o63s78e45f 42B66á87r65t61a

15. 4. 2024 15:37

A co byste chtěl, pluralitu názorů, tady?

2 3
možnosti
Foto

Řádné dodržování kodexu blogera, bez dvoumetrovosti, bez "de-amplifikace" - několikrát když články začaly nabírat vyšší čtenost byly najednou staženy, aby se nedostaly do top výběru, kde by měly ještě další čtenost.

0 0
možnosti
PB

..... ste dokázal svejma blogama zaměstnat (genderově nevyváženě) celkem pět lidí, což je úctyhodný výkon!,- možná by nebylo vod věci změnit téma,- např. "Jak sem potkal brouky", "V noci je fakt tma", event. "Co dělá vítr když nefouká",- i když, ani v tomhle případě si nejsu jistej, jak byste tenhle složitě uchopitelnej "narativ" vozdrojoval(?!),- ....... v každým případě mám naprosto jasno, co budu robit v příštím životě,- a d m i n a

1 0
možnosti
Foto

Po pravdě, vidím pouze Vaše ukřivděné vykřikování o cenzuře, i když Vás samozřejmě nikdo necenzuruje. Na poutání vašich článků na hlavní straně blogu iDNES nemáte nárok (viz Kodex blogera), a protože jsou poutány automaticky všechny články na blogu, tak ty Vaše, porušující kodex blogera, stahují z hlavní strany pouze na stranu s Vaším blogem. Tam do nich ofc nijak nezasahují, jsou dále ve stejné podobně viditelné ... jen je iDNES nijak nepropaguje.

Až se Vám nahromadí i na Vaší stránce více reklamy, přijdete nejspíše o blog zcela, protože reklama je samozřejmě marketingovým cílem každého média a to reklama nikoliv zdarma.

Jak dole někdo píše, pouze se hloupě trefujete do vlastní nohy.

"Dvojmetrovost široce kritizované" existuje pouze ve Vaší dojmologii...od dvojmetrovosti po údajnou širokou kritiku :)

7 3
možnosti
Foto

A osm blogů o jiném blogerovi kodex neporušuje? Ptám se ze zvědavosti.

https://blog.idnes.cz/jaroslavherda

6 0
možnosti
Foto

Pěkné.

Ale berte to pozitivně. Nikde v mailech nečtu, že Vám deaktivují blog.

vvš

0 0
možnosti
Foto

Živí je to a já mám spíš nadčasová témata s průběžným generováním čtenosti. Reklamu musí prodávat. Ale všechno je možné :-) zálohované mám :-)

0 1
možnosti
Foto

Tak to je síla. Tady tento prostor není pro přemýšlivé lidi, kteří vidí i jiné věci, než nám hlásá oficiální propaganda. Tím přemýšlivým nepochybně Vy jste.

3 5
možnosti
Foto

Paní Černá, podívejte, s jakými ústrky se pan Zbořil musí potýkat. A Vy jste na něj navíc takhle nehezky ironická.

3 1
možnosti
VF

Zatím jsem se s adminy (včetně paní Terezy Janků) vždy domluvil na nějakém řešení. Pokud mi stáhli článek z hlavní strany, nebo poslali upozornění, opravil jsem to, co nebylo v souladu s kodexem blogera a bylo po problému.

5 0
možnosti
  • Počet článků 291
  • Celková karma 19,63
  • Průměrná čtenost 1730x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".