Foto

Pane Zbořile, na dálku Vám tleskám, jak se dokonale dokážete opakovaně střelit do vlastní nohy a ještě se tím chlubit.

VF

Zatím jsem se s adminy (včetně paní Terezy Janků) vždy domluvil na nějakém řešení. Pokud mi stáhli článek z hlavní strany, nebo poslali upozornění, opravil jsem to, co nebylo v souladu s kodexem blogera a bylo po problému.

Foto

Po pravdě, vidím pouze Vaše ukřivděné vykřikování o cenzuře, i když Vás samozřejmě nikdo necenzuruje. Na poutání vašich článků na hlavní straně blogu iDNES nemáte nárok (viz Kodex blogera), a protože jsou poutány automaticky všechny články na blogu, tak ty Vaše, porušující kodex blogera, stahují z hlavní strany pouze na stranu s Vaším blogem. Tam do nich ofc nijak nezasahují, jsou dále ve stejné podobně viditelné ... jen je iDNES nijak nepropaguje.

Až se Vám nahromadí i na Vaší stránce více reklamy, přijdete nejspíše o blog zcela, protože reklama je samozřejmě marketingovým cílem každého média a to reklama nikoliv zdarma.

Jak dole někdo píše, pouze se hloupě trefujete do vlastní nohy.

"Dvojmetrovost široce kritizované" existuje pouze ve Vaší dojmologii...od dvojmetrovosti po údajnou širokou kritiku :)

EH

Nejvtipnější je, že vyjde článek nebo komentář šéfredaktora Mladé fronty a když se totéž napíše do diskuze nebo blogu, je to smazáno kvůli narativu.

Foto

Tak to je síla. Tady tento prostor není pro přemýšlivé lidi, kteří vidí i jiné věci, než nám hlásá oficiální propaganda. Tím přemýšlivým nepochybně Vy jste.

Foto

Paní Černá, podívejte, s jakými ústrky se pan Zbořil musí potýkat. A Vy jste na něj navíc takhle nehezky ironická.

Foto

J65o55s88e34f 58B97á22r80t25a

15. 4. 2024 15:37

A co byste chtěl, pluralitu názorů, tady?

Foto

Řádné dodržování kodexu blogera, bez dvoumetrovosti, bez "de-amplifikace" - několikrát když články začaly nabírat vyšší čtenost byly najednou staženy, aby se nedostaly do top výběru, kde by měly ještě další čtenost.

PB

..... ste dokázal svejma blogama zaměstnat (genderově nevyváženě) celkem pět lidí, což je úctyhodný výkon!,- možná by nebylo vod věci změnit téma,- např. "Jak sem potkal brouky", "V noci je fakt tma", event. "Co dělá vítr když nefouká",- i když, ani v tomhle případě si nejsu jistej, jak byste tenhle složitě uchopitelnej "narativ" vozdrojoval(?!),- ....... v každým případě mám naprosto jasno, co budu robit v příštím životě,- a d m i n a

  • Počet článků 281
  • Celková karma 11,75
  • Průměrná čtenost 1768x
Ing. Josef Zbořil, Ph.D. (1979, Prostějov) je moravský technický manažer v železničním průmyslu, bývalý olomoucký krajský předseda a lídr Strany svobodných občanů (2012-2015), překladatel a autor americko-izraelského Gatestone Institute (2015-2022), zakladatel občanského hnutí ESG participace KYBER-OBČANÉ a představitel kybernetického občanského humanismu. Popularizuje odkaz osvětových uměleckých snah z přelomu 19. a 20. století českého loutkářství s heslem "Vychovávej loutkou, ne loutky".