Drahoš rozdrtil Zemana na Primě...

...může konstatovat jen ten nejzapálenější stoupenec profesora a kandidáta na prezidenta. Ale i naprostý fanatik má právo na omyl. A já vážně pochybuji o tom, že by v táboře Jiřího Drahoše byli fanatici bez mozku a soudnosti.

Jiří Drahoš v první společné debatě Miloše Zemana nerozdrtil, jemně řečeno: neměl ani navrch. Bohužel spíše potvrdil to, co se již dávno tušilo. Že není politikem, ale ani rétorem, bohužel ani člověk s jasným názorem, který by si dokázal prosadit. Současný prezident si s bývalým předsedou Akademie věd pohrával jako mazaný kocour s naivní myší. Do toho občas amatérsky vběhl moderátor Voříšek, který debatu, respektive Milošovo "One Man Show" s freneticky řvoucím publikem, neměl očividně pod kontrolou.

Zatímco zjevně zaskočený Drahoš marně skládal odpovědi na otázky fyzicky unaveného, leč mentálně stále vitálního Zemana, bookmakeři mezitím v tichosti radikálně upravili kurzy ve prospěch stávajícího pána Hradu.

Teď je pouze na Drahošovi a jeho početném týmu neúspěšných kandidátů z 1. kola, zdali dokáže ze své rétorické i politické slabosti vytěžit maximum, například hrou na city a lítost... Otázkou je, jestli právě tyto nedostatky mají být dostatečnou kvalifikací pro úřad prezidenta České republiky. Odpovídat budou již tento pátek voliči.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Martin Zbela | úterý 23.1.2018 22:07 | karma článku: 44,42 | přečteno: 4475x