Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Je Babišova brutální očkovací kampaň jen poslední zoufalé gesto jak se pomstít lidem?

Občan našeho státu opravdu neví, má-li být vytočený z opravdu ´promyšlených´ kroků vlády, nebo se smát. Vláda vedená oligarchou Babišem se dohodla, na zpřísnění pravidla pro občany, zvláště ty neočkované, a to vše pak vyhlásil 

Vojtěch, opravdový premiérův poskok.

Slibují brutální očkovací kampaň, někdy za 14 dní. Zřejmě je to poslední zoufalý tlak této vlády, lidem něco nařídit a znepříjemnit jim život, byť zcela protiprávním a absurdním rozhodnutím. Věřím, že soud tento paskvil, sloužící jen jim a jejich lukrativnímu podnikání, smete okamžitě ze stolu. Možná by pan Babiš měl v rámci boje proti odmítačům experimentální vakcíny jako první přivést na očkování svou dceru, neboť evidentně patří k té všechny ohrožující skupině našich občanů, kteří za vše mohou. Měl by jít příkladem! Ale o té se, z jím ovládaných sdělovacích prostředků, nic nedovíme. Možná není očkován ani sám Andrej a jeho manželka, vždyť nechat se vyfotit s injekcí v ruce zvládne i amatér, natož Andrej, který zatím úspěšně oddaluje vyšetřování Čapího hnízda, nebo jiných kauz.

V době, kdy počty těch očkovaných a znovu nakažených povážlivě den za dnem rostou, se vláda snaží za každou cenu zvýšit počet nově očkovaných i pomocí restrikcí, udržet svůj lukrativní byznys. Není už asi žádné tajemství, že pan Prymula a Maďar jsou v představenstvu firmy, která u nás zajišťuje dovoz vakcíny a očkování. Je jasné, že tito lidé si své zisky chtějí udržet co nejdéle, byť na úkor nás všech. Tito pánové už dnes dobře vědí, jak je to s šířením covidu, ale jen využili situace a vydělávají na neinformovanosti lidí a vědomě šíří strach a paniku sdělovacími prostředky. Pan Prymula večer varoval před nenošením roušky, aby o pár hodin později chodil bez roušky jako by nic. Tomu se říká kázat vodu a pít vino. Stále více lidí píše o jejich negativních zkušenostech po očkování, někteří ochrnuli a mnozí zemřeli. V jedné rodině zemřeli 3 lidé. Ale to Andrej a jím najatí experti na covid nikde nezveřejní. Píší i lidé, kteří se dnes stydí za to, že se nechali očkovat a snaží se podporovat ty, co tuto chybu neudělali.

Stále více vychází na světlo nebezpečnost této vakcíny pro člověka a zrůdnost jednání lidí, co za touto experimentální vakcínou stojí nebo ji propagují. Lidé zvláště ti očkovaní si stále víc uvědomují, jak byli podvedeni a zneužiti lidmi, co za vakcinací stojí.

Jde tu o naše životy a budoucnost našich dětí. Je mi jasné, že lidí co si chtějí nahrabat za cenu našeho zdraví, nebo i smrti je v našem státě i v jiných zemích dost, je tedy jen na nás, zda budeme bez přemýšlení věřit každému s nějakým titulem, nebo si vše pořádně promyslíme a pak se rozhodneme.

Dnešní padesátníci a ti starší si dobře pamatují dobu komunistů a vidí snahu dnešní vlády omezit práva a svobody nás lidí a držet nás ve strachu a nejistotě. Pomalu utahují šrouby svobod občanů a ti si toho ani nevšimnou. Naopak mluví o potřebě zvýšit pravomoc policie. Kdo se nepřizpůsobí, už v mnoha profesích nesmí do práce a bude sedět doma a platit si nesmyslné testy. Už si přijdu jako v Rusku či Bělorusku. Později jen postaví ploty s el. proudem na hranicích a máme tu zase tu skvělou totalitu.

Je mi jasné, že mladí lidé mají rodiny a chtějí žít, jet na dovolenou anebo si pokecat v hospodě, ale to tady při tomto trendu, rychlosti a omezování svobod a práv občanů, brzo nebude možné.

Lidé už dnes vidí (a je jich stále více)že to, co jim Andrej a jeho poskoci naslibovali, už dávno neplatí a zdánlivé výhody pro které se mnozí nechali očkovat, vzaly za své. A naopak jsou omezeni na svých právech a svobodách jako ti, co očkování odmítli.

Děsivé na tom všem je skutečnost, že se na tom podílejí i někteří lékaři nebo vědci. Tedy ti, kteří by měli chránit zdraví lidí, prosazují zájmy oligarchy a samozřejmě ty své. Lze si snadno domyslet, že ne bez náležitého finančního ohodnocení oligarchou či výrobcem vakcíny.

Hitler před svým nástupem k moci označil Židy za strůjce všeho zla a dodnes se neoprávněná nenávist k tomuto národu neztratila. Dnes jsou stejným způsobem označeni neočkovaní (možná o trochu moudřejší lidé našeho národa) jako ti, co za vše mohou. Asi i za to, že vládou prosazovaná všespásná vakcína nemá slibované účinky ani trvanlivost ochrany a i za nevratné ochrnutí lidí či úmrtí po injekci.

My lidé nesmíme být líní nebo pohodlní a v zájmu svého zdraví si musíme sehnat i jiné informace než šíří televize, tisk nebo rádio pod taktovkou oligarchy Babiše a jeho poskoků.

Pak možná lidé zjistí, že mezi lidmi tohoto národa není rozdíl, to jen ti mocní se nás snaží poštvat jednoho proti druhému, vyvolat strach a paniku a to vše využít ve svůj prospěch. Ale lidé by neměli rychle zapomenout a tyto lidi nevolit, ale naopak, hnát lidi co toto dělají a podporují k zodpovědnosti.

(zdroj: Pro život v Česku, Tomáš Nielsen)

Autor: Miloslav Závorka | sobota 6.11.2021 22:08 | karma článku: 29,40 | přečteno: 735x
  • Další články autora

Miloslav Závorka

Bude díky našim politikům už zítra mobilizace?

Při každé těžké nemoci si člověk musí přehodnotit žebříček svých vlastních hodnot, aby se uzdravil. Dnes, kdy je nemocná celá doba i planeta, je také nutné přehodnotit naše priority, aby lidstvo nebo národ vůbec přežily. Nastala

28.2.2023 v 12:05 | Karma: 7,61 | Přečteno: 95x | Diskuse

Miloslav Závorka

Zase musíme číst mezi řádky

Všichni lidé, co zažili vládu komunistů, si jistě dobře pamatují, že každý člověk, co se nechtěl zbláznit, nebo rezignovat pro zdánlivou bezvýchodnost situace, musel umět číst mezi řádky. Jinými slovy: dělat vlastní selekci všeho,

27.2.2023 v 10:37 | Karma: 34,41 | Přečteno: 1044x | Diskuse| Společnost

Miloslav Závorka

Bude mít Česká republika druhý vítězný únor? Všichni s jiným pohledem na věc budou umlčeni

Kroky naší povedené vlády k urychlenému přijetí zákona o dezinformacích tomu nasvědčují. Každý, kdo nebude souhlasit s oficiálním názorem naší vlády a jí pověřených ́odborníků ́, bude odstřižen od internetu.

16.2.2023 v 18:35 | Karma: 35,19 | Přečteno: 944x | Diskuse

Miloslav Závorka

Proč český národ opakovaně volí za prezidenta komunistu?

Jsme snad jako národ stádo hlupáků? Nepamatujeme si, co bylo před rokem 89? V 89. jsem byl prvně v životě hrdý,

5.2.2023 v 18:38 | Karma: 24,44 | Přečteno: 618x | Diskuse| Společnost

Miloslav Závorka

Čemu všemu jsou lidé ochotni věřit

Podzim 2022 byl alespoň podle našich politiků a zdravotních expertů, pověřených vládou, označován za temný soumrak lidstva, rovnající se málem Biblické potopě světa. Lidé budou umírat po stovkách, a kdo nebude ochráněn

8.1.2023 v 14:15 | Karma: 18,58 | Přečteno: 526x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Díky čínské pomoci výroba dramaticky roste

4. května 2024

Premium Přes citelné západní sankce ruský zbrojní průmysl vzkvétá. Tamní produkce zbraní se dramaticky...

Vyváděla strašné věci. Zahradil označil Jourovou za nejhorší z eurokomisařů

4. května 2024

Premium Když Česko vstoupilo 1. května do Evropské unie, byl tam matador ODS Jan Zahradil kooptován...

Budoucnost válčení? Stíhačka řízená AI obstála v „boji“, vezla i šéfa letectva

3. května 2024  21:23

Americký šéf letectva Frank Kendall se poprvé proletěl experimentální stíhačkou F-16, kterou místo...

Hamás má týden na příměří, jinak Izrael vtrhne do Rafáhu, spekuluje Egypt

3. května 2024  19:28,  aktualizováno  21:13

Izrael dal palestinskému radikálnímu hnutí Hamás týden na to, aby přijal dohodu o příměří a...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik