Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V mnohém s autorem souhlasím.

Problém je zejména v důvěryhodnosti toho, kdo chce občany přesvědčit. Celkem bych věřil lékařům, kdyby oni sami neměli na vakcinaci dost rozdílné názory. Naprosto ale nevěřím politickým loutkám, jakou je ministr Vojtěch (bez jakýchkoliv odborných a manažerských zkušeností) nebo hlavní demagog Babiš.

Kolikrát už národ slyšel evidentní lži - počínaje prohlášením Vojtěcha z ledna 2020, že vláda je na epidemii připravena? Nebo že covid je jen mediální humbuk a horší je chřipka. Co lži Vojtěcha a Babiše, že je ve skladech milión roušek? Nebo Babišův slib, že osobně rozveze roušky všem, kdo je nebude moci sehnat? Co lži, že žádná města či oblasti nebude v karanténě? Co prohlášení Babiše z června 2020, že opozice straší národ 2. vlnou , která určitě nepřijde? Co prohlášení Babiše z loňského roku, že už nikdy nebudou zaváděna plošná opatření? Co lži, že neočkovaní nebudou nikdy jakkoliv diskriminováni? Co šaškárna s otevřenými supermarkety, ale zavřenými malými obchody? Co nesmyslné opatření na horách? Co šílenost, že na prázdném chodníku musíte mít také roušku? Nebo prohlášení, že výše protilátek není důležitá, přitom správně autor poukazuje, že dcera premiéra ale právě proto očkovaná není?!! Atd.

Když vám někdo lže tolikrát a vy mu stále důvěřujete, pak musíte být asi opravdu "naivní" nebo doufat, že zrovna teď Vojtěch a Babiš (možná) mluví pravdu....

1 0
možnosti

Co vy budete psát, až očkování uchopí tandem Fiala - Válek? Už teď z TOPky přilétají myšlénky o povinném očkování pro všechny. BTW, měl byste vyrazit na výlet do Rakouska, nebo Itálie, abyste zažil jak to funguje v rozvinutých demokraciích, brutalito.

0 0
možnosti
Foto

Ani bych se nedivil, protože politici mají stejné incentivy a to je vede aby jednali stejně, nebo velmi podobně.

0 0
možnosti

Teď jsem si právě ověřila asi u 5 zemí, jejich ministerstvo přiznává občanům, že "vakcína vyvane", zpravidla po 5 - 6 měsících (např. Izrael), a kvůli tak krátké době účinnosti (u některých vakcína nefunguje vůbec) se utrácejí miliardy a ruší se práva občanů. I Izrael, který sice žene všechny od 12 let na další dávku, dělá studie na přirozenou imunitu (ovšem uznal ji polovičatě, jen na 6 měsíců - aby to asi těm očkovaným nebylo líto).

0 0
možnosti

Asi napůl pomsta (nevolili jste mě, tak trpte), napůl hledání alibi - vidíte, vždyť se snažím něco dělat (to, že jde o neúčinná opatření, už ho nezajímá). Místo testování bezpříznakových se má dohlížet na správnou celkovou péči v sociál. ústavech. Tou péčí ale nemyslím nucené očkování těch, kdo je nechtějí, ani nadbyteč. testování bezpříznakových seniorů. Stačí postupovat podle SRN - např. Berlín má směrnice k péči o seniory.

0 0
možnosti

Tak to vypadá, že je Babiš celosvětovým vládcem......

2 0
možnosti
Foto

To je hloupost a vy to víte. Jsou jiné důvody, proč politici na celém světě jednají stejně, nebo podobně, viz. můj příspěvek shora.

1 0
možnosti

Jsem zvědav, na koho pak budete po tom zlém Babišovi nadávat v té nové vládě spasitelů až zjistíte, že se v podstatě skoro nic nezmění, poněvadž obě strany se v hlavních rysech ohledně covidu shodují. ;-D

3 0
možnosti
Foto

Tím, čím nás začátkem osmdesátých let očkovali, by dnes nejspíš nešlo očkovat ani dobytek. A nikdo se nás neptal: do fronty a už se jelo. A umřel někdo? Ne, ale zmizela fůra nepěkných chorob.

Dneska je každý expert a práv má víc, než odpovědnosti. "...nejsem očkovanej, ale chci otestovat zdarma - jdu na koncert!" to už je fakt moc.

1 4
možnosti

je to jako krabičky od cigaret - otravují život, kuřáci stejně hulí dál

0 0
možnosti

Jedná se hlavně o další fázi promořovací kampaně https://smis-lab.cz/2021/11/05/je-soucasna-epidemie-zpusobena-neockovanymi-nebo-ockovanymi-lidmi/ , protože jediné, co opravdu douhodobě chrání, je přirozená imunita po prodělání. Vůbec nevíme, jestli PCR pozitivní, které zachytáváme převážně mezi neočkovanými, jsou 1/2 nebo 1/10 skutečně PCR pozitivních. Jediné, co je srovnatelná realita, je počet lidí na JIP. Ten odpovídá např. květnu 2021, kdy jsme měli denní počty nově PCR pozitivních kolem 1500. Optimista řekne, že je to proočkovaností. Realista se podívá, co opravdu chrání, a řekne, že se prostě neví.

Proč se neví? Protože ne neměříme, my záměrně neevidujeme výsledky. Spousta lidí si nechala změřit protilátky a nikdo ty výsledky neeviduje. A národní koordinátor testování pan Hajdůch si povzdechne " Věřili jsme, že jsme promoření ..." https://video.aktualne.cz/dvtv/hajduch-mam-deja-vu-virova-naloz-je-obrovska-testovani-zaku/r~1d98e5e43db811ec9322ac1f6b220ee8/ Možná, kdyby spíš měřili než věřili, rozdíl je jediné písmenko, tak by také něco věděli.

No a aby se dopromořovalo, nakažení očkovaní se posílají do práce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 62
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1080x
S pozitivním přístupem a nadhledem jde všechno řešit lépe. Neexistuje situace, která by byla nad lidské síly. Nežijeme jenom pro sebe - životy jsou provázané a je třeba směřovat ke vzájemné podpoře a pomoci.

Seznam rubrik