Je Babišova brutální očkovací kampaň jen poslední zoufalé gesto jak se pomstít lidem?

Občan našeho státu opravdu neví, má-li být vytočený z opravdu ´promyšlených´ kroků vlády, nebo se smát. Vláda vedená oligarchou Babišem se dohodla, na zpřísnění pravidla pro občany, zvláště ty neočkované, a to vše pak vyhlásil 

Vojtěch, opravdový premiérův poskok.

Slibují brutální očkovací kampaň, někdy za 14 dní. Zřejmě je to poslední zoufalý tlak této vlády, lidem něco nařídit a znepříjemnit jim život, byť zcela protiprávním a absurdním rozhodnutím. Věřím, že soud tento paskvil, sloužící jen jim a jejich lukrativnímu podnikání, smete okamžitě ze stolu. Možná by pan Babiš měl v rámci boje proti odmítačům experimentální vakcíny jako první přivést na očkování svou dceru, neboť evidentně patří k té všechny ohrožující skupině našich občanů, kteří za vše mohou. Měl by jít příkladem! Ale o té se, z jím ovládaných sdělovacích prostředků, nic nedovíme. Možná není očkován ani sám Andrej a jeho manželka, vždyť nechat se vyfotit s injekcí v ruce zvládne i amatér, natož Andrej, který zatím úspěšně oddaluje vyšetřování Čapího hnízda, nebo jiných kauz.

V době, kdy počty těch očkovaných a znovu nakažených povážlivě den za dnem rostou, se vláda snaží za každou cenu zvýšit počet nově očkovaných i pomocí restrikcí, udržet svůj lukrativní byznys. Není už asi žádné tajemství, že pan Prymula a Maďar jsou v představenstvu firmy, která u nás zajišťuje dovoz vakcíny a očkování. Je jasné, že tito lidé si své zisky chtějí udržet co nejdéle, byť na úkor nás všech. Tito pánové už dnes dobře vědí, jak je to s šířením covidu, ale jen využili situace a vydělávají na neinformovanosti lidí a vědomě šíří strach a paniku sdělovacími prostředky. Pan Prymula večer varoval před nenošením roušky, aby o pár hodin později chodil bez roušky jako by nic. Tomu se říká kázat vodu a pít vino. Stále více lidí píše o jejich negativních zkušenostech po očkování, někteří ochrnuli a mnozí zemřeli. V jedné rodině zemřeli 3 lidé. Ale to Andrej a jím najatí experti na covid nikde nezveřejní. Píší i lidé, kteří se dnes stydí za to, že se nechali očkovat a snaží se podporovat ty, co tuto chybu neudělali.

Stále více vychází na světlo nebezpečnost této vakcíny pro člověka a zrůdnost jednání lidí, co za touto experimentální vakcínou stojí nebo ji propagují. Lidé zvláště ti očkovaní si stále víc uvědomují, jak byli podvedeni a zneužiti lidmi, co za vakcinací stojí.

Jde tu o naše životy a budoucnost našich dětí. Je mi jasné, že lidí co si chtějí nahrabat za cenu našeho zdraví, nebo i smrti je v našem státě i v jiných zemích dost, je tedy jen na nás, zda budeme bez přemýšlení věřit každému s nějakým titulem, nebo si vše pořádně promyslíme a pak se rozhodneme.

Dnešní padesátníci a ti starší si dobře pamatují dobu komunistů a vidí snahu dnešní vlády omezit práva a svobody nás lidí a držet nás ve strachu a nejistotě. Pomalu utahují šrouby svobod občanů a ti si toho ani nevšimnou. Naopak mluví o potřebě zvýšit pravomoc policie. Kdo se nepřizpůsobí, už v mnoha profesích nesmí do práce a bude sedět doma a platit si nesmyslné testy. Už si přijdu jako v Rusku či Bělorusku. Později jen postaví ploty s el. proudem na hranicích a máme tu zase tu skvělou totalitu.

Je mi jasné, že mladí lidé mají rodiny a chtějí žít, jet na dovolenou anebo si pokecat v hospodě, ale to tady při tomto trendu, rychlosti a omezování svobod a práv občanů, brzo nebude možné.

Lidé už dnes vidí (a je jich stále více)že to, co jim Andrej a jeho poskoci naslibovali, už dávno neplatí a zdánlivé výhody pro které se mnozí nechali očkovat, vzaly za své. A naopak jsou omezeni na svých právech a svobodách jako ti, co očkování odmítli.

Děsivé na tom všem je skutečnost, že se na tom podílejí i někteří lékaři nebo vědci. Tedy ti, kteří by měli chránit zdraví lidí, prosazují zájmy oligarchy a samozřejmě ty své. Lze si snadno domyslet, že ne bez náležitého finančního ohodnocení oligarchou či výrobcem vakcíny.

Hitler před svým nástupem k moci označil Židy za strůjce všeho zla a dodnes se neoprávněná nenávist k tomuto národu neztratila. Dnes jsou stejným způsobem označeni neočkovaní (možná o trochu moudřejší lidé našeho národa) jako ti, co za vše mohou. Asi i za to, že vládou prosazovaná všespásná vakcína nemá slibované účinky ani trvanlivost ochrany a i za nevratné ochrnutí lidí či úmrtí po injekci.

My lidé nesmíme být líní nebo pohodlní a v zájmu svého zdraví si musíme sehnat i jiné informace než šíří televize, tisk nebo rádio pod taktovkou oligarchy Babiše a jeho poskoků.

Pak možná lidé zjistí, že mezi lidmi tohoto národa není rozdíl, to jen ti mocní se nás snaží poštvat jednoho proti druhému, vyvolat strach a paniku a to vše využít ve svůj prospěch. Ale lidé by neměli rychle zapomenout a tyto lidi nevolit, ale naopak, hnát lidi co toto dělají a podporují k zodpovědnosti.

(zdroj: Pro život v Česku, Tomáš Nielsen)

Autor: Miloslav Závorka | sobota 6.11.2021 22:08 | karma článku: 29,40 | přečteno: 735x