Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Já král 1

3. 8. 2012 11:15
Sobotka

je proti zrušení imunity z jasného důvodu - privatizace OKD by mu vynesla tak asi deset roků v base. Možná i víc.

0 0
možnosti
PZ

PeTaX

3. 8. 2012 12:09
Re: Sobotka

Jo. Souhlas. Ale jde to šmahem přes všechny strany.

0 0
možnosti
PV

pavsson

3. 8. 2012 7:32
Šidítko

Zrušení či nezrušení imunity je klasické šidítko. Na Slovensku ji zrušili a stane se něco? Zavřou aktéry aféry Gorila? Přestanou politici bezostyšně krást a podvádět? Přestaňme se nimrat v těchto hloupostech, jako je zrušení imunity nebo přímá volba prezidenta. Demokracie je něco jiného.

0 0
možnosti
NW

NobodyWasHere

2. 8. 2012 23:29
no, oni jsou přesvědčeni,

že takhle je to v pořádku a že mají na zvláštní zacházení a vysoce nadstandardní příjmy nárok. Dokonce to vypadá, že si myslí, že jsou imunní i proti fyzikálním zákonům. Třeba si to časem ověříme v praxi.

1 0
možnosti
OKV

oldfashioned Kokodák v1a

2. 8. 2012 18:39
konečně něco, co je hodno být ve výběru

:-)R^

1 0
možnosti
PH

petrph

2. 8. 2012 12:26
víte ono je to ještě horší

Venkoncem,kdyby šlo jen o to že pro poslance platí jakási "nadpravidla" tak ta platí stejně.Jak třeba v oblasti platové (a vyplácení náhrad),nízkých cen v jejich bufetu,ale i spousta oficiálních i neoficiálních  pravidel a poskytovaných služeb, -čili skutečně mají status jako státní VIP osoby.Můžem se kvůli tomu vztekat,můžeme proti tomu protestovat,ale to je  tak všechno.

 A pokud se pak ten poslanec pak skutečně dopustí nějakého trestného činu, je na každé parlamentní straně aby svým voličům zdůvodnila proč hlasovala pro či proti jeho zbavení imunity a předání policii. I v tom je totiž jejich "populismus" vnímaný veřejností.

Bohužel,druhá strana problému je skutečně v tom, že u nás nedošlo  k ostrému oddělení  zákonodárné,výkonné a soudní moci.Takže si ty velké strany ani mezi sebou nevěří,že kdyby se zrušila imunita, tak by občas některá z nich,která ovládá vnitro a policii, nezkusila část konkurenčních poslanců(třeba před důležitým hlasování) pro nějakou maličkost pozavírat policií

0 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1688x
Občan, člověk. Často zděšený z toho, co vidí, slyší, či čte. Který se chce ještě za svého života dožít lepšího režimu, než byl ten rudý…
Ale vidím, že se do toho „socíku“ chce většina lidí v tomto státě vrátit.