Tak tenhle podvod se vyplatí .....

…. pokud tedy bydlíte v Hlinsku a okolí. V článku pana Hubeného z iDnes jsem se dočetl, jak v Hlinsku a okolí skvěle fungují nově nainstalované radary. Za krátkou chvíli zaznamenaly tisíce přestupků. 

Vítané přilepšení pro místní radnici.

Snad bych ani neprotestoval. Také mám děti školního věku a rozhodně nejsem pro, aby se kolem nich proháněli nezodpovědní řidiči nepovolenou rychlostí.

Co mě ale velice zaujalo na uvedeném článku je to, že při vyhodnocování přestupitelů zákona vynechávají nejen auta se zákonnou předností jízdy (modré majáky), ale i, cituji z článku:

Pověření pracovníci podle něj odkládají například adresy cizinců ze Sýrie, Japonska či Turecka, s nimiž je hodně práce s doručením, často přitom marné. „Samozřejmě to znamená mnohem větší agendu, nabrali jsme pro ni tři nové pracovnice,“ dodal úředník.

Zdroj: http://pardubice.idnes.cz/nove-radary-pokutuji-tisicovky-ridicu-dyl-/pardubice-zpravy.aspx?c=A161214_105906_pardubice-zpravy_jah

 

Bydlet v Hlinsku, tak si na auto švihnu SPZ Turecka a budu jezdit jako Ali Paša bez obav z následků. Vždyť je to tak nastaveno…

Víte, vždycky se vědělo, že někteří rovní jsou si rovnější, ale pouze policajti a radnice v Hlinsku to dali rovnou do vyhlášky úkolem…….

Klobouk dolů .....

PS :  Co příště vyčleníme?    Černé BMW ?  Liché nebo sudé dny pro porušování předpisů?? To je vlastně jedno, hlavně když zajásá obecní pokladna, bude flek (ne práce) pro další úředníky, které ale nebudeme zatěžovat složitějšími úkoly, jako je například vymáhání pokut od cizinců. No potěš…..

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Libor Zámečník | čtvrtek 15.12.2016 0:36 | karma článku: 29,39 | přečteno: 1374x