Víme první: Paroubek bude novou hvězdou známé kulinářské show

Podle kuloárních informací se tvůrci oblíbeného televizního programu z oblasti gastronomie, rozhodli pozvat tento týden do své reality show - VIP hosta - samotného předsedu ČSSD, Jiřího Paroubka...

Jirka se nad svým výtvorem jiz olizuje...

Podle dostupných zpráv, má Paroubkova osobnost celou show oživit a vtisknout jí nový charakter. Právě přítomnost předsedy "oranžové strany", který si často při svém vyjadřování nebere servítky (stejně tak jako slavný šéfkuchař v originální verzi),  má českou verzi známé reality show řádně "okořenit" a počítá se i s tím, že recepty vaječných jídel z "autorské kuchyně" Jiřího Paroubka, přitáhnou k obrazovkám další tisíce diváků, znalých jeho všestrannosti a lačných tak i jeho kulinářského umění...

Navíc se nám jako prvním podařilo získat "tajný recept", který pan Paroubek v roli šéfkuchaře při premiérovém vystoupení odhalí jako svoje tajemství šéfa kuchyně:

 

"Sexy mozeček s vejci" a lá Paroubek  

Postup: K přípravě uvedeného pokrmu potřebujeme především voličskou základnu marinovanou 40 let v rudém nálevu na bázi vodky. Neobejdeme se ani bez ostrých loktů a tvrdé hlavy. Základní surovinou je pár deka mozečku (vepřový je nejlepší pro tyto účely). Ten dostatečnou dobu masírujeme naší levicí až změkne a pak ho podusíme ve šťávě vlastního ega, až začne chytat jasně oranžovou barvu. Ochutnáme. Chybějící charisma a skromnost nahradíme dostatkem bezohlednosti a dochutíme dostatečným množstvím hulvátství a arogance. Když je vše hotovo, přidáme hojně populismu, aby vše získalo ten správný šmak po třešničkách...

Pak již jen zbývá si z košile u Kolína setřít pár rozbitých vajec nebo si je nachytat do ruky v Plzni a přidat k ostatnímu. Při konečné prezentaci pokrmu, je pak nutné vše pečlivě a pěkně nazdobit čerstvou zeleninou, především zralými rajčaty, a to tak, aby vše naservírované působilo přitažlivě a sexy. Nakonec pro dobro všech labužníků této narudlé pochoutky, přidáme petržel, aby jim ten mozeček dlouho vydržel...  

Na této receptuře prý pracoval pan Paroubek několik dlouhých let, prakticky od svého vstupu do politiky a konečnou verzi se mu podařilo dotáhnout do konce až minulý týden, jak jsme byli všichni svědky.

PS: Kdyby byl třeba nějaký ten kartón vajec na další pořádnou "míchanici", rád zašlu... 

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Martin Zamburek | pondělí 18.5.2009 1:06 | karma článku: 20,07 | přečteno: 1441x