Proč budu volit Stranu svobodných občanů

Na tomto blogu je mnoho pisatelů, u kterých je jasno, koho budou volit. Poslanci, senátoři, straníci si určitě přihrají hlas, aby se jejich dosavadní životní úroveň nepřeměnila nedejbože na podúroveň. Vždyť co si budeme říkat – stát je službou občanu a poslanec je především ten občan.

Pak je tu mnoho pisatelů, kteří mají alergii na všechny možné barvy – od oranžovočervené přes zelenou a modrou, – na číslice 0 a 9, dokonce i na písmeno V (nejvíce na to, co chodí ve rovnou ve dvojici). Nepřehlédnutelně se tu vyrekrutovala, či spíše vyžoldovala skupina diskutérů, kteří pod krásnými anonymními přezdívkami „vyvažují“ text blogera když už ne argumenty, tak aspoň útoky na osobu blogera. Ale o nikom z nich nevíte, koho dotyčný(á) bude volit. Všichni si to nechávají za plentu a tají to víc než heslo své vkladní knížky. Proč?

Protože nechtějí nést zodpovědnost za své rozhodnutí. Tak ještě křičet zpoza buku a ještě si hodit kamenem…

Mohu se tu rozepisovat o tom, že nechci dát stovku za svůj hlas straně, která neplní, co slíbila – straně, co zadlužuje mě a mé děti – straně, která žije a dýchá se svým lídrem – straně, která páchala či páchá zločin na lidstvu – stranu, která… dosaďte si co chcete… - straně, která o mě stojí až když jsou volby…

Svůj hlas dám prostě straně, jejíž program mi je nejbližší – Straně svobodných občanů.

 

Poznámka pro případné diskutéry – když už mi budete chtít něco napsat, ať už kladně nebo záporně, připište tam své skutečné jméno a příjmení a stranu, kterou budete volit. Stejně, jako jsem to udělal v tomto blogu. Je to takový malý test Vaší schopnosti nelhat a neskrývat se. A berte to jako takový malý průzkum mezi voliči, kteří mají sebevědomí. Jinak je Váš příspěvek v diskusi pro mě (a myslím i pro ostatní) přínosný jako znát datum narození Vašeho psa, kočky, andulky nebo rybiček.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Zajíčekmiroslav | čtvrtek 20.5.2010 23:59 | karma článku: 21,98 | přečteno: 1131x