Olympijské hry v Soči nejsou proti homosexuálům

Celý mediální svět se těší na nadcházející Zimní olympijské hry v Soči, aby si namastil kapsy. Proto každá zmínka o něčem, co by narušilo hladký průběh her, je žádoucí jen do té míry, pokud je odstranitelná a je tu proto, aby neustále připomínala divákům a čtenářům, že budou čučet na reklamy, kolem kterých se budou prohánět nějací ti sportovci.

Jednou takovou zprávou je odmítavý postoj Rusi k homosexuálům. Ale divíte se Putinovi, že nechce homosexuály v již tak dost teplém Soči (průměrná teplota v únoru je +7 st. C), když tam stále vyhlížejí na nebi sníh a pro jistotu mají schovaného pod plachtou v celých údolích tolik loňského sněhu, že by Katka Neumannová zbledla závistí?

Ale homosexuálové jsou důležitou zvětšující se skupinou obyvatel, která má peněz na utrácení dost, neboť svoje peníze (zatím) nemusí strkat do děcek a může si díky svým nezadatelným lidským právům strkat co chce, kam chce, kdy chce, kde chce a před kým chce, tak proč ne i do produktů firem, jejichž reklamy budou vytvářet obzor sportovním kláním a zpestřovat jinak reklamně nevyužitelnou bílou barvu sněhu. 

Proto jim potichoučku připravili v Soči překvapení (které oblétlo svět), aby se cítili jako doma a v žádné chvíli se necítili odstrkovaní nebo snad osamocení. Jistě ne náhodou si vybrali sport jakým je biatlon, kde to jede, kde se střílí puškou, vždy ve skupině a hlavně i vleže. Málokdo si také všiml, že tím organizátoři her zabili dvě mouchy jednou ranou. Udržovat hygienu bude snažší, neboť bude vidět, kdo netrefil terč a bude si muset po sobě sám uklidit, nebo si dát trestné kolo. Šalamounsky byl také vyřešen úkol, jak umístit poloviční počet odpadkových košů než je počet záchodových mís. A pak že budou hry předražené. 

Proto očekávejme další a další reportáže a fotografie z šaten, záchodů a výtěrových místností antidopingových kontrol, neboť jen tak budou muset špičkoví sportovci, co se dali na zcestí, prokázat ještě větší um při předávání falešných vzorků moči.

P.S. Nebo je to úplně jinak a na poslední chvíli byly vyměněny sexistické pisoáry za záchodové mísy, neboť aby se předešlo genderovým rozepřím, budou muset všichni při močení sedět.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miroslav Zajíčekmiroslav | středa 22.1.2014 10:11 | karma článku: 8,64 | přečteno: 507x