Apple dnes představí iPhone 6, známe výbavu

Aneb co nám dnes večer sdělí z kalifornského Cupertina o nejlepším iPhonu všech dob...

Aby nemohli uživatelé migrovat k jiným výrobcům, představí Apple po microSIM a nanoSIM i picoSIM pro nový iPad, femtoSIM pro větší iPhone a attoSIM pro menší a oznámí otevření fabriky na značkové ořezávače SIMek.

Bude to nejspíš konečně aspoň trochu plácačka a ne to tintítko pro liliputány jako doteď, takže výsměchy skalních ajfounistů, že jim se to vejde do ruky a "androidistům se ty jejich krávy nevejdou do dvou", vezmou za své.

Design bude podle jablkářů něco úplně jiného a zcela nového, přitom to bude jednička zkřížená se čtyřkou s novým pruhem na zádech nebo tak něco.

Přijde pár fíčur, co Android buď do půl roku prachsprostě okopíruje nebo už je nějaký ten pátek umí.

Bude mít NFC, které měly mobily ostatních výrobců doteď, ale všichni od operátorů přes banky po obchodníky byli líní jej využít pro platby mobilem, takže musí přijít Apple s "revolucí" taženou jeho marketingovou silou.

Displej bude ještě jemnější a baterka ještě silnější, což v praxi znamená, že to bude stejný marketingově manipulativní kec jako Retina (ang. sítnice); můj mobil má o půlku větší jemnost a stejně pixely poznám okem a výdrž od prvního iPhonu jde vytrvale dolů.

Jeho sklo bude ještě lépe tvrzené, do půl roku máte pavoučí síť na displeji už úplně všichni. I kdybyste iPhone vůbec nevybalili.

Představí se nějaká "nová" služba, kterou Google nebo Microsoft zabalili před osmi lety, protože o ni nebyl zájem, a ihned se z toho stane stejný megahit jako je teď selfie.

iPhone začne po otiscích prstů skenovat pro bezpečnost uživatelů i obličeje a duhovku. Další úlitba tajným službám Spojených států.

Foťák bude něco, co měli ostatní elitní výrobci před dvěma lety jako vrchol.

Stejně jako iPad byly v zásadě čtyři slepené iPhony, iWatch bude jeden rozřezaný iPhone.

P.S.: Já mám mobil od Sony.

Autor: Václav Zaiml | úterý 9.9.2014 13:43 | karma článku: 8,14 | přečteno: 280x