Já sem silná vosobnost

Víte co opravdu nesnáším? Silný vosobnosti, co dou dycky proti davu. Takže aby bylo jasno....................

Takže aby bylo jasno, pokud jste ta silná vosobnost, co de dycky proti davu, a neslavíte proto narozeniny (svátky, vánoce, Valentýna, Halloweena, svatého Patricka, poslední čtvrtek v roce – nehodící se škrtni), protože je to děsná komerce, tak se proboha netvařte jako kyselá vokurka, když k těm narozeninám (svátku, vánocům …..etc.) dostanete pytlík ořechů, nebo taky nic.

 

Když jste ta silná vosobnost, co de dycky proti davu a nesouhlasíte proto principiálně se všemi okolo, jen aby vás někdo nemohl nařknout z toho, že máte většinový názor, připravte si proboha normální argumenty, nebo se alespoň netvařte jako vrah, když vám dojdou.

 

Když už jste ta silná vosobnost, co de dycky proti davu a sledujete proto výhradně intelektuálně obohacující programy na ČT2 a ČT24, snažte se nenechat načapat při tom, jak přesně víte, koho hraje Kuklová v Ordinaci.

 

Já  teda asi nejsem silná vosobnost. Protože mi bývá vcelku fuk, jestli můj názor je nebo není většinovej a dokonce, považte, jsou věci na které nemám názor vůbec žádný. Ať již proto, že mne daná věc nezajímá, nebo jsem k danému tématu dostala tolik protichůdných informací, že prostě nevím, co si o tom mám myslet (a ráda se nechávám poučit). Protože ráda slavím cokoli a kdykoli a rozhodně je mi jedno, jaká je z toho komerce. Protože sleduju jak intelektuálně obohacující programy na ČT2 a ČT24, tak zcela neintelektuálně neobohacující programy na Nově. OK, dobře, Ordinaci nesleduju, ale pár dílů už mne taky postihlo, takže koho hraje Kuklová vím. Jen si teď zrovna nemůžu vzpomenout.

 

A čtu brakovou literaturu. A vůbec se za to nestydím.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Kateřina Zagorová | středa 5.10.2011 14:00 | karma článku: 34,38 | přečteno: 4749x
  • Další články autora

Kateřina Zagorová

Letecký den

31.5.2012 v 10:14 | Karma: 33,78

Kateřina Zagorová

Připravujeme Vánoce

22.12.2011 v 14:59 | Karma: 32,73

Kateřina Zagorová

Inovujeme

14.12.2011 v 14:18 | Karma: 28,20