Vrchol nevkusu

Vrcholem nevkusu je, když Vám  bývalý, řekněme nápadník popisuje, jak se zvětšují ňadra jeho současné přítelkyni, protože je těhotná. Těhotná samozřejmě s ním.

 

„Představ si, za ty tři týdny se jí prsa zvětšila o jedno číslo, jsem zvědav, kam to půjde dál.", konstatuje Martin.  V duchu si říkám, že to je snad normální, že se ženě během těhotenství poněkud změní figura, možná právě proto se tomu také říká „jiný stav".

Martin se rozčiluje, že kdo to má pořád platit a když to takhle bude každý měsíc, že tedy neví, kde ty podprdy bude ON schánět.

To mě dost pobavilo. Už vidím chlapa, jak jde do obchoďáku sám kupovat podprsenku.

Ale kdo ví? Třeba je to součást mužské ješitnosti, když se z těch Éček staly skoro přes noc Efka.

 Aby bylo jasno- Éčka jsou v mužském slangu  „pěkný pětky"! Tak si sami představte, že jdete kupovat takové rozměry. Na to je asi každý chlap fakt dost pyšnej? Kdo ví?

Pokud mohu hovořit za ženy, tak to asi zase taková sláva nebude.

Chtěla bych vidět  ženu, která „zadá" tento nelehký úkol, jako je koupě podprsenky např. velikost 85/F muži.

Kdybych měla sklony ke gamblingu, tak se snad vsadím, a věřím, že vyhraji první cenu,  že se takový nebožák ulítá, prochodí nejedny boty a nakonec ztratí nervy a jeho drahá bude chodit nahoře "bez".

Protože jsem lidumil a téměř buddhistka, zasvětila jsem milého Martina do tajů nákupu dámského spodního prádla. Vysvětlila mu, jak to je s těmi písmeny a čísly.

Pro neznalce se nyní budu ještě jednou opakovat.

Takto vypadá standardní značení velikosti podprsenek: např. 85/F, přičemž 85 znamená kolik má dotyčná žena obvod v cm pod prsy a písmeno F je označení velikosti, chcete-li hloubky košíčku podprsenky.  Tyto míry nelze užít paušálně, podprsenku je VŽDY nutno vyzkoušet osobně!

Poučení pro všechny muže! Pokud chcete ženě opravdu udělat radost, nekupujte ji prosím spodní prádlo!

Autor: Alice Wollmannová | středa 20.5.2009 10:54 | karma článku: 16,97 | přečteno: 2619x