Večeře za 20 000 Kč?

Jsem velmi úspěšný podnikatel a nabízím Ti obchod. Zaplatím Ti 20 tis. Kč za večeři a společně strávenou noc.

Přesně taková nabídka mně přišla mailem. Odepsala jsem, že děkuji za nabídku. Zeptala jsem proč si dotyčný vybral právě mě? Upřesnila jsem, že nejsem ani placená společnice a v oblasti erotických služeb též nepodnikám.

Přišla odpověď: „ Přečetl jsem si Tvůj blog a shlédl Tvé fotografie a myslím si, že jsi fajn holka. Prostitutku nechci, chci slušnou holku, nemám moc času, tak to řeším takto neohrabaně. Mám spoustu podnikatelských aktivit, nejde mi jen o sex. Chci si dát dobrou věčeři a popovídat si a pak se pomilovat, přesně tak, jako bys byla moje holka.. Kdyby mi šlo jen o sex, zaplatím si privátní slečnu za 2 tisíce.“ „Prosím odpověz, jestli máš zájem, či nikoliv.“

Celé mi to přišlo podivné, ale přesto jsem odepsala, že by mě zajímalo, jestli se bude jednat o jednorázovou akci a nebo  jestli pan podnikatel počítá i s něčím do budoucna?

Přišla odpověď: „ Na fotce vypadáš nesmírně sympaticky a přitom asi budeš slušná holka, působíš inteligentně, máš hezké nohy(netuším kde je viděl?)….. zkrátka strašně se mi líbíš, třeba mě uchvátíš a budu z tebe na větvi, ale zatím bych si představoval jen 1. večer.

  Večeře, něco dobrého k pití a pomilování při kterém se k tobě budu chovat, jako ke své holce, tzn. slušně a jemně. To vše rovná se 20 tis. Pro Tebe!

Ocenila jsem podnikatelův smysl pro obchod a investice a zeptala jsem se, co se bude dít, pokud z něho nebudu na větvi já?

Hbitě odepsal, že rozhodně není žádný ošklivka a ať mu laskavě odpovím a že není nikomu pro legraci a že na srandičky tedy čas nemá!

Říkám si, když ne srandičky? Tak na to půjdeme zcela vážně!

Odepsala jsem: „Vy jste de facto novodobý hrdina, učiněný Jánošík! Je od Vás velmi šlechetné, že dokážete ocenit ženské kvality. Mnozí muži chtějí to samé a většinou zdarma. Myslím, že 20 tisíc je suma, za kterou lze i něco koupit. Mohli bychom se tedy dohodnout. Je vidět, že jste se dal na charitu, pak by neměl být pro Vás problém  peníze předem převést ve prospěch mého účtu.“

Odpověděl: “ Nejsem žádný Jánošík, ten bohatým bral a já chci jen pomáhat. Pomáhat třeba zoufalým holčičkám, které přišly o práci a opustil je manžílek.  Poznal jsem tento víkend, že za blbých 20 táců mi krásná holka vylíže i prdel.“

„Když Tě porovnám s tím, co jsem si vybral z těch zoufalkyň, co udělají pro pár peněz cokoliv, tak oni jsou nádherné.“

 

  „Tobě bych dal leda tak 200“…..

    Zeptala jsem se čeho 200?

 „ To víš, že ne 200 euro“a dodal: "Snad uznáš, že na to nemáš, jsi dobrý průměr, toť vše."

„Sice jsem pro, aby si lidé pomáhali, ale Tobě už pomoci nemůžu, protože v Tvém případě by to byly vyhozené peníze.“

Co říci závěrem?

Na tohle skutečně NEMÁM, protože JÁ MÁM PŘECE NA VÍC…….

 

 

 

Autor: Alice Wollmannová | neděle 5.10.2008 23:23 | karma článku: 40,33 | přečteno: 14456x