Povalentýnské requiem, aneb je hledání chlapa ztráta času?

Je hledání chlapa ztráta času? Majitelé rozličných seznamek Vám  odpoví, že určitě není. Některé ženy řeknou rovnou, že je. Pojďte se přesvědčit sami. Přečťete si můj příběh a zkuste odpovědět na tuto jednoduchou otázku. Je hledání chlapa ztráta času?  

 „Tak jo, když se blíží ten svátek zamilovaných, asi bych s tím také měla něco provést“, řekla jsem si  v „předvečer“ onoho „významného“ svátku.

 

Vložila jsem foto a inzerát na seznamku. Pro upřesnění vložila jsem svůj portrét, jinými slovy, foto mého vlastního obličeje. Zájem projevilo  hnedle několik „mladíků“. Největší aktivitu vyvíjel jistý, prý: „Solventní, zajištěný /po všech stránkach/,  sympatický, milý, pohledný, věrný,  rozumný,  milující…..

 

 Bombardoval mne celý den,  celý večer a další den vzkazy o tom, jak jsem krásná, sexy okouzlující žena.

 

Znal mne 2 dny a  už si myslel na to, že budu jeho přítelkyně a možná i  nastávající. Začal se mnou plánovat rodinu. Prý by chtěl už brzy děti. Má  vlastní dům a není problém, abych se k němu přestěhovala. Jeho hlavním zájmem bylo zjistit, jak mám velké poprsí a zda-li nosím někdy punčochy s podvazky, minisukně a boty na podpatku? Nic jiného ho defacto nezajímalo.

 

Na dotaz, proč ho zajímají tyto  informace odpověděl stručně: “Líbí se mi to a chtěl bych, abys to nosila kvůli mně“. Zeptala jsem se, co by on dělal pro mne? Řekl:“ Měl bych Tě rád a byl  bych Ti věrný“.

 

 

Podivila jsem se, jak „málo“ stačí  tomuto muži ke štěstí a s jakou “rozvahou“ vybírá partnerku.

 

Měla jsem sice už ze začátku tendence ukončit  tuto milostnou rošádu, ale řekla jsem si, že dám tomuto Romeovi ještě šanci, přinejmenším se alespoň na Valentýna  pobavím.

 

Přišel další vzkaz: “Jsi tak krásná, pořád se na Tebe musím dívat, jsi tak sexy!“

 

Lichotky jsou sice příjemné, ale čeho je moc, toho je příliš. Nevěděla jsem jak odpovědět, a  tak jsem odepsala: „Ano, lidé to o mne často říkávají“. Zároveň jsem onomu mladíkovi  položila dotaz, co říkávají lidé nejčastěji o něm, jak on působí na ženy?

 

Odpověděl skromně: “Působím jako gentleman, mile a ochotně“.

 

Odepsala jsem něco v tom smyslu, že se o něho tedy ženy musí prát. Takový muž je přece snem každé ženy. Odpověděl, že některé by ho i chtěly. „Ty je nechceš?“, zeptala jsem se. Romeo odpověděl, že ne, protože nemají velká prsa!

 

Rozmýšlela jsem co na toto napsat? Má smysl vést intelektuální diskusi s někým, koho zajímají  u žen jen prsa? Ještě jsem nestihla odpovědět, když přišel jeho poslední vzkaz. Tedy on ještě netušil, že bude poslední, ale obsah rozhodl za vše.

 

Napsal mi:“ Já si teď mažu balzámem přirození, protože jsem to pěkně oholil a  trochu to svědí“.

 

Já nevím, jak Vy, ale o gentlemanovi mám  jiné představy. Otázka zní: „Je hledání chlapa ztráta času“?

 

 Lásce zdar a Valentýnovi nazdar!

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Alice Wollmannová | pondělí 18.2.2013 8:05 | karma článku: 17,93 | přečteno: 1217x