Poslední den roku 2008

Tak tu máme poslední den roku 2008. Mnozí z Vás se dnes od rána věnují bujarým oslavám, jiní přemítají o uplynulém roce, o tom co jim dal a vzal. Většina z  Vás si v duchu říká, jaký asi bude ten další rok?

na lepší Nový rok!

Přistihla jsem se při tom, že také přemítám o uplynulém roce. O tom jak jsem ho prožila, o tom co se mi povedlo, ale i o tom, co se povedlo méně. Jenomže jak už to obvykle bývá, to co jsme započali v předchozím roce bude pokračovat i v tom nastávajícím.  Nelze udělat tlustou čáru a říci si: "tak teď všechno smažeme a začínáme znova." Umím si živě představit, kolik lidí by takové vymoženosti využilo a také si umím živě představit, že by i někteří jedinci po vymazání zmizeli z  povrchu  zemského neznámo kam. 

Třeba taková nevyhovující manželka a nebo protivný šéf. Jak by bylo fajn, kdyby se v tom příštím roce přestali vyskytovat v našem okolí a místo nich by se objevili jiní, krásní a mírumilovní lidé? Neříkejte, že by se Vám to také nelíbilo? Prostě, to co byste už nechtěli, ať už by to byly nepříjemné situace, nemoci a nebo obtížní lidé by se jednoduše na konci každého roku 31.12. smazalo.

Teď mě napadlo, že možná proto se mnoho lidí v dnešní den opíjí...zabijí tím několik set mozkových buněk a tím pádem možná zapomenou? Zítra se proberou a už bude rok 2009!

Konec dobrý, všechno dobré.

 Nic nevymazávejte! Vzpomínky jsou to jediné, co Vám nikdo nemůže vzít.  Vězte, že bude lépe a když nebude, tak to asi má nějaký důvod?

Přeji všem čtenářům mého blogu hodně štěstí a lásky v roce 2009.

Autor: Alice Wollmannová | středa 31.12.2008 15:54 | karma článku: 9,25 | přečteno: 770x