Muži, kteří mají styl

Ráda bych dnes napsala pár řádek, které bych chtěla věnovat opět mužům. Mužům, kteří mají styl! Velmi mne zarmoutilo, když drtivá většina z Vás, milí diskutující jste mne neprávem obvinili z toho, že jsem zaujatá vůči jedincům mužského pohlaví! Pevně doufám, že tento můj vstřícný krok náležitě oceníte!

Obdivuji muže, kteří mají styl! A kdo, že jsou ti muži? Již hoříte netrpělivostí?

 Pokud někdo  z Vás byl na nějakém  představení Travesti show, jistě mi dá za pravdu, že tito chlapíci ho mají! Mají styl, šarm a charisma! Přesně vědí, co je IN a co není.  Nikdy by si na sebe nevzali nic, co by nelichotilo jejich postavě a pleti.  Jsou mistry ve výběru krásných účesů, šatů, šperků a střevíců .

Ještě jsem  nezmínila jejich vizážistické umění. Když si tzv.  "hodí tlamu do pudru", kam se na ně hrabe leckterá ženská! Občas při náhodném pozorování žen musím konstatovat, jak strašně zoufalým vzhledem některé příšerky disponují! Okamžitě si vzpomenu na muže transky! V duchu si říkám: " Když jde z průměrného chlapa udělat velmi atraktivní dáma, jistě by to při troše snahy šlo i s Vámi, ošklivky nevzhledné!"

Tady máte Vy bojovnice a obhájkyně mužského pohlaví  alespoň jeden pádný důvod , proč si brát z  některých mužů příklad! Měly jste totiž pravdu! Všichni  muži nejsou stejní! Všichni nejsou jako ti Vaši povedení manžílci, jejichž hlavním smyslem života je napěchovaná lednice a následně jejich žaludek!

Naštěstí existují i muži, kteří mají vyšší cíle! Muži, kteří mají styl a kteří to nám ženám mnohdy pěkně  "natřou"!

Že Vám to připadá úsměvné, milé dámy?

Koukněte se někdy na sebe do zrcadla! Možná Vás ten smích přejde!

Ať  žijí tranďáci a jejich výtečný styl!

 

Autor: Alice Wollmannová | neděle 23.11.2008 19:12 | karma článku: 12,19 | přečteno: 1527x