Mazlení s penězi

Mazlení s penězi může být životu nebezpečné! Tak nějak či podobně zněla slova reportéra v hlavním  TV zpravodajském pořadu. Ačkoliv jsem byla celý den v práci, letmo jsem tuto reportáž  shlédla v přestávce mezi  " mazlením  se " s penězi.

Mé "mazlení" spočívalo ve výběru regulačních poplatků, vracení zpět na 100 kč a na jiné bankovky...Mezi moje největší miláčky dnes patřily desetikačky a samozřejmě stovky a dvoustovky! Když už jsem si za celý den zvykla,  smířila se s rolí pokladní, sekretářky a.....sestry, tak odvysílají takovou šokující reportáž!!! Nejenže jsem celý den v prostředí všemožných virů a bacilů, počítač je zpomalený, zřejmě už také něco chytil...ale ani ty peníze nejsou co bývaly .....!!!

Zajímalo by mě, zda-li tento fakt bere na vědomí pan ministr zdravotnictví a ministr financí? Vždyť já a  nejen já, ale i ostatní kolegové, kteří se dnes " mazlili" s penězi, měli viry ve dvojité dávce a příplatky za riziko nula!

 Možná by stálo za úvahu,  se zamyslet nad novým zákonem ohledně zavirovaných peněz a následným zvýšeným rizikem s jejich manipulací v již takto velmi infekčním prostředí. Jak k tomu i ten chudák pacient příjde? Zaplatí a ještě něco chytí  z trezoru.... Krásný večer všem.

Autor: Alice Wollmannová | neděle 20.1.2008 0:17 | karma článku: 12,40 | přečteno: 1118x