Jak se stát mrchou?

Ve svém posledním článku jsem slíbila ženám, že se pokusím je naučit, jak se stát mrchou. Aby bylo jasno, nebude to žádný návod, jak ubližovat lidem. Jen bych chtěla přispět svou troškou do mlýna a napomoci tomu, aby se ženy staly více sebevědomé v komunikaci a ve vztazích s muži.

 

 Jistě jste si všichni všimli, že nás ve škole učili spoustu nesmyslů, jako jsou třeba odmocniny či goniometrické funkce. Ruku na srdce, kdo z Vás to někdy v praktickém životě potřeboval? Vsadím se, že málokdo z Vás! Nikdo se však nevěnoval výuce jak na to, aby to fungovalo mezi mužem a ženou.

 

Netvrdím, že já vím jak na to. Nejsem vševěd, avšak jsem za svůj krátký život vypozorovala mnohé.

Zásadní chyba je brát hned toho prvního, kdo o Vás projeví zájem. Uvědomte si, že mužů je na světě mnoho a vybírat si můžete Vy-ženy! Vy rozhodujete o všem.

 

Osobně bych doporučovala pár cvičných lekcí. K tomuto účelu Vám skvěle poslouží nějaká mužská osoba.

 

 Píšu záměrně, že se bude jednat o cvičné lekce, protože teprve potom, až si procvičíte různé dovednosti se můžete vrhnout na výběr toho pravého.

 

Jako pokusného králíka bych doporučovala zvolit muže tzv. na úrovni a nebo alespoň  takového,  který si to myslí...ehm, problém je ten, že si to myslí kdejaký pobuda.

 

Tak jinak, stanovte si pevná kriteria...vzdělání, výše konta- to se Vám patrně zjistit nepodaří, ale můžete lehce odvodit od jeho současného zaměstnání.

 

Já bych se pro začátek spokojila  třeba s generálním ředitelem nějakého většího podniku. Pozor však, aby to nebyl ředitel krachujícího podniku,  kterých v ČR neustále díky ekonomické krizi přibývá, ale i to se může s přivřením jednoho očka hodit. Tihle hoši jsou zvyklí na ledacos, téměř nic je nerozhodí, mají peníze a pěkné fáro. Protože se jedná pouze o cvičení a naším cílem není nikomu ublížit, je takový člověk výborným kandidátem. Je zvyklý nejen na výhry, ale i prohry a případný krach ho nevyvede z rovnováhy a  nebude chtít hned skákat z Nuselského mostu.

 Když už nic, tak se třeba alespoň párkrát  svezete v  Bugatti Veyron, i když si nejsem jistá tím, jestli toto dokáží ženy tak 100% ocenit.

 

Takový člověk srší neotřelým vtipem, někdy i šarmem. Pravda, párkrát jsem se setkala  se zakomplexovanými jedinci, ale i taková zkušenost není na škodu. S klidem gentlemana si vyslechněte jeho slovní průjem o tom, jak mu právě stojí péro a že těch 28 cm je k nepřehlédnutí a jak si strká klíčenku tvaru hrušky do plavek, když jde na plovárnu. Myslete si své, avšak nedávejte najevo své rozhořčení.

 

 Stoprocentně projeví zájem o sex s Vámi a bude si myslet, že je to tutovka, když má peníze a je generálním ředitelem zeměkoule. Chyba lávky!

 

Může mít vše, jen ne sex s Vámi.

 

 Takže, pokud Vám bude chtít koupit cokoliv, neodmítejte! Pamatujte hloupej kdo dává, hloupější, kdo nebere. V žádném případě nemějte výčitky svědomí i kdyby měl doma manželku a tři hladové krky. Kdyby na to neměl, tak to nedělá.

 

 Běda, když vybere něco nekvalitního. Hoďte mu to pod nohy a rozdupejte. Tohle si k Vám nikdo dovolovat nebude! Mějte na paměti, že ON ty peníze má a že peníze jsou to jediné, co Vám ON může nabídnout. Neskrývejte to před ním.

 

Já osobně mám doma sbírku rozličných dárků od mužů, není podstatné, jestli to jsou náušnice s diamanty či luxusní kozačky na jehle. Důležité je, že do Vás muž investuje! Když chlap do něčeho investuje, tak už to většinou myslí vážně! Není důležité, jestli to myslíte vážně Vy! Vy si to jen vezmete a můžete slušně poděkovat. On bude ten komu případně zůstanou oči pro pláč. On bude doufat, jestli to příště vyjde!

 

Protože se jedná jen o cvičení, vůbec Vám nemusí být líto, jak to dopadne.

 

Těžko na cvičišti, lehko na bojišti

 

V příští kapitole se budu věnovat tomu, kde takového pokusného králíka splašit...ehm plašit ho zatím nebudeme, ale chytat do pasti.

 

Autor: Alice Wollmannová | středa 6.1.2010 14:04 | karma článku: 25,48 | přečteno: 8101x