Jak se stát mrchou....aneb kde sehnat pokusného králíka

Ve svém posledním článku jsem slíbila, že  prozradím ženám, kde sehnat pokusného králíka. Ty, které četly, vědí o čem je řeč. Pro ty, které netuší o co „gou“  je zde malá rekapitulace. Řeč je o muži  či mužích na nichž  a prostřenictvím jejich osoby si můžeme nacvičit nejrůznější ženské dovednosti. Jinými slovy jedná se o takový mužský trenažér.  

 

Po sepsání mého článku se ozvalo několik žen a dokonce i pár mužů. Ženy nejvíce zajímalo, kde se shání třeba takoví generální ředitelé velkých koncernů. Muže můj článek zřejmě iritoval. Dokonce mi volal i jeden pan generální ředitel nejmenovaného podniku. Prý si mám pořádně rozmyslet, co píšu a mít větší odpovědnost za své činy.

 

 

Takže, kde se takoví muži, jako je např. generální ředitel, krizový manager či bankéř shání?

 

 

Je to úplně jednoduché. Vyberete si nějaký podnik, třeba takový, který máte nejblíže Vašeho bydliště. Byla by hloupost kvůli tomu cestovat přes celou republiku.

Vyčíhnete si, kdy lidem končí ranní směna a půjdete si stoupnout k nejbližší vrátnici. Podplatíte vrátného, aby Vám dal echo, až půjde domů pan ředitel..., ale co to povídám, až pojede svým luxusním vozem pan ředitel. Skočíte mu do cesty, začnete mávat rukama, určitě Vám zastaví a nebo Vás přinejhorším přejede. Tak to bysme měli!

 

Ano správně, byla to jen legrace. Takoví hoši se shání úplně někde jinde. Vy dámy nemusíte ani vytáhnout patu z domova, což  v nynější sněhové kalamitě jistě oceníte.

 

Je to naprosto triviální záležitost. Předpokládá se, že umíte číst a psát. Jednoduše se zaregistrujete na nějakou internetovou seznamku nebo Facebook.  Je jedno, kam to bude. Česká republika zase není tak velká, takže je zde téměř 100% jistota, že všechny podobné atrakce okupují pořád jedni a ti samí lidé. Občas jen změní nick, zvyky však nikdy.

 

Máte dvě možnosti. Buď budete vyčkávat, až se ten nějaký muž na úrovni ozve sám a  začne Vám psát a toužit po tom Vás vidět. Druhá možnost je, že budete aktivní Vy! Napíšete téměř všem mužům a budete se ptát na jejich profese. Pokud z nich někdo bude pro Vás atraktivní  z hlediska možného trenažeru, jednoduše ho sbalíte. Je to jen na Vás  a Vaší šikovnosti!

 

Jak říká klasik: "Život máte jen ve svých rukách!"

Autor: Alice Wollmannová | pátek 22.1.2010 10:43 | karma článku: 11,37 | přečteno: 2871x