Co nám vadí na mužích?

Kolegyně blogerka Ilona Ondráčková mě inspirovala k tomu, abych napsala článek o tom, co nám ženám vadí na mužích.

Ošuntělé boty a nevzhledné manželky jsem probírala ve svém minulém blogu. Nevzhledná manželka je však to nejmenší zlo, co nám pohledným a inteligentním ženám vadí.   Teď se zeměřím svým kritických okem pouze a jen na muže. Na jejich tělo i duši, aneb, jak se zpívá v jedné písničce: " Tělo bez duše a duši bez těla, ne, to jsem vážně nikdy nechtěla."

Tak kde začneme? Jo, už to mám !

 Chlapům jde jen o sex! Sice jsem někde četla, že muž neumí vyjádřit svou lásku jinak a že to dokáže pouze pomocí sexu. Hm, asi to bude pěkná blbost, to by se totiž museli někteří páni zamilovávat i několikrát měsíčně a to pokaždé do jiné dámy/nedámy....

Chlapi strašně ale opravdu neskutečným způsobem lžou! Jsou schopni si vymyslet takovou lež, že to ovšem prokoukne i samička šimpanze po lobotomii! Jeden malý příklad. Chystáte se s ním na schůzku. Pět minut před se ozve ON, že mu přijel nečekaně kamarád. Jo, asi to bude kamarád mimozemšťan, že neměl telefon a nemohl zavolat. Zato ta blonďatá kočička z vedlejšího oddělení, ta ho asi měla.....

Chlapi se dokáží perfektně přetvařovat, aneb, když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají. Sotva  však mají pocit, že Vás lapili, stávají se z nich diktátoři, že i Musolini je proti nim slabej odvar! "To si neber na sebe  a co ty vlasy, no to snad nemyslíš vážně! Ne, holčičko, až půjdeš se mnou, tak budeš vypadat tak, jak si to přeji já! V žádném případě si neber tuhle minisukni"!

Chlapi jsou neskutečně žárliví! Někteří chudáci jsou na tom tak špatně, že žárlí i na Vašeho psa. Prý mu věnujete víc pozornosti než jemu!

Z toho vyplývá další negativní vlastnost a tou je mužská sebestřednost! Někteří paranoidní jedinci mužského pohlaví se mylně domnívají, že se celý vesmír točí jen kolem nich. Zřejmě za to může jejich matka tím, jak chlapečka rozmazlovala...ale co si s tím máme počít my? Máme je snad krmit a ještě jim předkousávat jídlo?

Na to navazuje další vlastnost. Naprostá mužská neschopnost. Chlap, kdyby neměl ženskou, tak nezvládne jít ani k lékaři, natož srozumitelně sdělit, co mu opravdu je!  Někdy to má i dosti tragické následky!  Nejednou se stalo, že někomu odejmuli zdravou končetinu, jen proto, že neuměl správně popsat své příznaky.

Závěrem se zaměřím na jednu a to velmi podstatnou mužkou vlastnost a tou je zbabělost!

 Strašně se mi líbí, jak každej chlap o sobě mluví jako o největším hrdinovi. O tom, jak umí tohle a tamto, jak skolil divočáka a jak velkýho kapra ulovil a kolik, že má zářezů na pažbě - v překladu, kolik měl ženských v posteli, i když nevím, jestli přímo v posteli. Chlapi jsou totiž i lakomci, takže to třeba bylo i někde na mezi.

Stačí však když onoho geroje potkáte na ulici v doprovodu jeho manželky.Snad Vás ani nepřekvapí, že si najednou zavazuje tkaničku u sešlapaných mokasín, jen proto, aby nemusel pozdravit.

Autor: Alice Wollmannová | sobota 22.11.2008 21:45 | karma článku: 16,74 | přečteno: 2821x