Chlap se pozná podle toho, jaké má boty a manželku

Možná jste to už také slyšeli, že nic necharakterizuje muže lépe, než to, jaké nosí boty a koho pojal za svou právoplatnou choť. Musím uznat, že něco na tom bude.

Téměř pokaždé, když mě nějaký muž zaujal, přistihla jsem se při tom, jak můj zrak nenápadně zamířil směrem dolů, k jeho obuvi.  Možná by na to měli psychologové nějaké bližší vysvětlení. Já to vidím zhruba asi takto.  Sešlapané a špinavé boty-lajdák, lenoch a neschopnej týpek. Pokud není schopen vnímat tak základní věc, jako jsou jeho boty, které každý den potřebuje k životu, jak to asi vypadá s tím ostatním?

Znala jsem jednoho muže. Ten měl pouze jedny jediné boty a ty používal celoročně, do slova do roztrhání a neváhal je jít vyreklamovat ještě v záruční době.  Vůbec  se nedivím, že dosud je bez partnerky.

Nevím, jestli výběr bot u mužů nějak úzce souvisí s výběrem partnerek? Možná mi dá většina žen za pravdu, že asi něco na tom bude. Občas, když takto pokukuji mužům po dolních končetinách a sleduji jejich obuv, říkám si, jakou asi má tento muž manželku/přítelkyni?

Většinou, když má někdo nemožné boty, tak má i nemožnou ženskou. Přece normální ženská by netolerovala, aby její muž nosil plátěnky i do divadla....toto je samozřejmě míňeno jako velká nadsázka! Bohužel pravda je taková, že levné boty křičí do světa spoustu informací o svém majiteli.

Možná mi ted někdo bude chtít položit otázku. Co vypovídají tzv. drahé, jinými slovy kvalitní boty o svém majiteli? Jak jsou na tom nositelé extravagantních modelů? A co teprve ti, kteří rádi chodí bosí?

Třeba je to celé jen výmysl a pověra? Kdo ví?  Ne nadarmo se však říká, že  na  každém šprochu, pravdy trochu!

Zkuste se nad tím zamyslet a chvíli pozorovat své okolí....třeba mi někdo z Vás dá i za pravdu.

Autor: Alice Wollmannová | pátek 21.11.2008 14:25 | karma článku: 12,78 | přečteno: 1404x