Krocení zvířat v ulicích Starého Města

Poklidná procházka středem české metropole, jen tak z práce k metru se mohla stát dramatem. Ale nestala. Obvykle člověk o policistech vypráví vtipy, ale dnes si zaslouží poděkování. Zvířata z Bělehradu totiž česká policie velmi rychle zkrotila.

Když loni centrum Prahy demolovali "takyfanoušci" ze Záhřebu, česká policie se příliš nevyznamenala. Letos už na návštěvu podobných zvířat připravena byla. Muselo to být pro tato stvoření s inteligencí neandrtálců velké připravení, když trestající ruka zákona dopadla už včera po "rozcvičkovém" rabování čerpacích stanic. Na tři desítky jich šupem putovaly zpátky za hranice a o fotbale si mohly nechat jen zdát. Ale toto "jemné" varování jim evidentně nestačilo.

Dokud dnes jen zpívali, policisté se jen dívali. Sotva však začali Srbové řádit, bylo jim to zatrženo. A to tak rychle a efektivně, že se mnozí chlapci z jihu nestačili ani rozkoukat a měli taky po fotbale. Tohle "Pomáhat a chránit" se povedlo.

A protože spravedlnost existuje, i na trávníku v Edenu se jim vedlo stejně. Do odvety půjdou slávisté s nadějným výsledkem 3:0.

Autor: Jan Dvořák | čtvrtek 20.8.2009 22:26 | karma článku: 19,83 | přečteno: 1244x