Ženský, bacha, pinďour na obzoru

Není to žádný trik. Není to žádná sranda. Ženský, mrkejte na toho krasavce.

Opravdu vám nelžu. Podařilo se mi nafotit naprosto výjimečného Pinďoura. Je obrovskej, krásně voní, jen se do něj zakousnout.

Jak chutná, netuším, protože já bych do něčeho takového asi nešel.

Tady jsou důvody:

Představte si, že máte návštěvu, vy si vyndáte Pinďoura a s chutí se do něj zakousnete. Jak by se na vás návštěva asi tvářila?

Další důvod, proč bych ho nechtěl, je už jen pomyšlení, že si ho jdu koupit. A to zejména v případě, že prodávající by byla žena. Přijdete do krámu a řeknete: "Dobrý den, máte, prosím vás, Pinďoura?"

Prodavačka by třeba byla pohotová a zařvala by na šéfa do zadní místnosti: "Pepó, máme Pinďoura?" Šéf by vyšel s úsměvem a oznámil: "No jasně a jakýho!!!"

To mi připomnělo ten vtip o hudební skupině s názvem "Zařízlý kalhotky". Chlap přijde do prodejny s CD a ptá se prodavačky "Máte Zařízlý kalhotky?" Hm, no nic.

Někomu se to může zdát jako prkotina, ale já, který jsem nikdy nevyslovil nahlas ani slovo "pinďa", si neumím představit, že bych se na něco podobného zeptal. Možná bych ještě použil zástupné slovo Stydlín nebo Šmudla. Jenže tomu by zase nerozuměla prodavačka, která ví, že má na krámě Pinďoura, a kdybych se jí zeptal, jestli mají Šmudlu, tak by na mě asi koukala jako na magora.

Navíc i kdybych tento krok zvládnul, mohla by mě dotyčná prodavačka naprosto dodělat, kdyby se mě zeptala:

"Chcete ho celej? Nebo nakrájet na plátky?" Sakra, au.

Nedopatřením by se taky mohlo stát , že bych ji přeslechl, a ona by na mě křikla "Tak chcete toho vašeho Pinďoura nakrájet na plátky nebo ne?" Ježíšikriste!!!!

A nebo by se zeptala: "Dvacet deka? Třicet deka? Nebo kilo?" Ty kráso, pinďour, kterej váží kilo, to musí bejt ale masák.

Neumím si představit ještě další věc. Ten Pinďour je v nějakým střívku nebo co. A kdybych si ho přinesl domů, tak ta představa, že stahuju z kůže cizího pinďoura, je pro mě naprosto nepřijatelná.

Děsí mě taky představa, že by tenhle Pinďour s velkým Pé zachutnal manželce. A já, ješitnej jako každej chlap, bych poslouchal "Tyjo, ten je výbornej" nebo "Jéžiš, ten je velkej". Tak to čekejte, že už pro něj běžím do uzenin. To jo. Nevím, jak ostatní chlapi, ale já do něj nejdu.


A jestlipak jste už četli toto?  Šunka s pinďourem

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Stanislav Wiener | středa 4.2.2009 23:32 | karma článku: 24,19 | přečteno: 5240x